Eden Hazard.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
14. aprill 2020, 13:49

Mullu Reali ülekaalulisena saabunud Eden Hazard on taas hädas: karantiini ajal on keeruline dieeti pidada

Belgia jalgpallistaari Eden Hazardi esimene hooaeg Madridi Reali ridades kujunes pehmelt öeldes pettumustvalmistavaks. 15 mänguga sai ründaja kirja vaid ühe värava, pidevalt häirisid erinevad vigastused, kahtluse alla seati belglase pühendumus: saabus ta ju meeskonna juurde ülekaalulisena. Nüüd, kui koroonaviiruse tõttu mänge ei toimu, tunnistab 29aastane Hazard, et dieeti pidada on keeruline ning lisakilod on kerged tulema.

Belglane vigastas veebruari lõpus pindluud, mille tõttu peab ta praegu tegelema taastusraviga. Sellega mehe sõnul probleeme pole. Füsioterapeut tal küll külas käia ei saa, kuid videokõne vahendusel saab vajalikud harjutused edastatud. Prognoosi põhjal võiks Hazard vigastusest paraneda mai lõpuks. 

"Töötan füsioterapeudiga interneti teel. Ta ei saa minu juurde enam tulla, sest jäi haigeks ja peab koju jääma. Alustasime kümme päeva tagasi, ta saadab mulle kodust videoid. Töötan oma hüppeliigese tugevdamisega," rääkis Hazard ajalehele Marca. 

Toitumisega on aga lood teistsugused. Vaatamata pingutustele on belglasel keeruline piiri pidada.

"Mulle on see keeruline. Proovin mitte liiga palju süüa. Proovin vältida saiakeste pugimist, kuid see pole kerge," tunnistas Hazard.

Kaaluprobleemid pole ründajale sugugi võõraks mureks. Juba enne Realiga liitumist oli ta ülekaalus. "See on tõsi, ma ei hakka valetama. Aga kui olen puhkusel, siis nii ka on. Võtsin suvel viis kilo juurde. Kuid võin selle sama kiiresti alla võtta. Kaalusin suvel 80 kilo, kuid olin kümne päeva pärast kergem," lisas 175 cm pikkune belglane.