Henrik Ojamaa (vasakul).Foto: VASILY FEDOSENKO
Jalgpall
14. aprill 2020, 19:06

FOTO | Eesti jalgpallikoondislase pere täienes ülinunnu liikme võrra

Eesti jalgpallikoondise ääreründaja Henrik Ojamaa jäi koos oma abikaasa Liis-Rebeccaga koroonapandeemia ajaks Poolasse oma koduklubi Lodzi Widzewi juurde. Mees on andnud klubi kodulehele usutluse, mille käigus selgus ka, et nende pere on vahepeal täienenud ühe üliarmsa tegelase võrra!
 
 
 
View this post on Instagram

pls explain your cuteness

A post shared by @ liisrebecca on

"Ma olen väga õnnelik, et mu naine on siin koos minuga. Meiega liitus hiljuti ka üks imeline kutsikas, nii et meil on nüüd tema kasvatamisega kõvasti tegemist," rääkis Ojamaa.

Vutimees ei salanud, et hing ihkaks kangesti väljakule tagasi, kuid praegu on esmatähtis hoida meeleolu positiivne ning keha vormis, et jalgpalliplatsile naastes oleks kohe võimalik täisjõuga pingutada.

Koos abikaasaga on lähemalt tutvust tehtud ka Lodzi linna ja selle ümbruskonnaga ning Ojamaal jagus piirkonna ilust rääkides vaid kiitvaid sõnu. 

Küll pidi ta tunnistama, et tänavused lihavõttepühad olid teistsugused kui tavaliselt: kui muidu katsub ta sel ajal olla ikka koos perega ning siis leiab alati aset ka traditsiooniline suur munade koksimise võistlus, siis seekord said nad mune koksida vaid koos abikaasaga.

"Tema kahjuks võitis," muigas 28aastane jalgpallur.