Tütre hirm Moskva tänavatel luusivate jääkarude ees nurjas John Terry liitumise Moskva Spartakiga.Foto: Roshan Panjwani / SWNS
Jalgpall
18. aprill 2020, 11:51

Chelsea legendi üleminek Moskva Spartakisse nurjus ülimalt veidral põhjusel

Inglismaa jalgpallikoondise ja Londoni Chelsea legendaarne keskkaitsja John Terry pidanuks 2018. aastal liituma Moskva Spartakiga. Toona 37aastane Terry oli läbinud Roomas juba meditsiinilise läbivaatuse ja kõik näis kindel, kuid korraga teatas mees, et jääb siiski Inglismaale. Nüüd on itaallasest agent Marco Trabucchi avaldanud legendi toonase ootamatu otsuse tagamaad.

Nimelt oli John Terryle helistatud tütre koolist ning murelikult teatatud, et Summer [Terry tütre nimi] on isa lahkumise pärast Venamaale suisa arust ära.

"Ta oli viskunud põrandale ja röökinud, et isa läheb Moskvasse, kus mööda tänavaid hulguvad näljased jääkarud ning ta ei näe oma armast papat enam kunagi," meenutas Trabucchi.

Nii otsustaski John Terry, et jääb pere huvides siiski Inglismaale, selmet Moskvas jääkarude saagiks langeda. Spartakist üritati teda veel ümber veenda, kuid tulutult.

Viisaka mehena Terry vähemalt vabandas venelaste ees ning asus hoopis ametisse toona Inglismaa esiliigas mänginud Aston Villa abitreenerina. Vahepeal kõrgliigasse tõusnud Birminghami klubis toimetab mees praegugi.