2005. aastal karjääri lõppenuks kuulutanud Mike Tyson on tunnistanud, et igatseb poksimist, kuid vaevalt ta ise siiski praeguste ässadega madistada tahaks.Foto: Valery Sharifulin
Spordivaria
18. aprill 2020, 15:12

Endine treener: Tyson virutaks praegugi Wilderi sugused hädavaresed minutiga põrandale

Mike Tyson võib olla 53 aastane, kuid ta klohmiks sellele vaatamata endast pea kakskümmend aastat noorema Deontay Wilderi läbi nagu nalja, on Tysoni endine treener Jeff Fenech kindel.

"Praegune poks pole see, mis omal ajal. Annan garantii, et kui Mike Tyson kuus nädalat treeniks, virutaks ta Wilderi minutiga põrandale," praalis Fenech.

"Kui sellised tüübid lüüakse põrandale Tyson Fury poolt, kes on küll kõva võitleja, aga pole suurem asi lööja, siis Tyson lööks sellised lihtsalt maha," jätkas treener.

"Nad pole lihtsalt samal tasemel. Kui Mike vähegi trenni teeks, võidaks ta praegugi selliseid hädavareseid nagu nalja. Furyl on vähemalt mõned teised oskused, kuid Wilderil on ainult löök ja ei midagi muud. Kui sa talle paugu ära paned, on kõik. Ja Mike paneks jätkuvalt," teatas Fenech.

Deontay Wilder on võitnud oma 44 profimatšist 41, kuid ta jäi oma WBC tiitlivööst ilma, kui sai 23. veebruaril tuupi Tyson Furylt.