Pärast mängijakarjääri lõppu on Michael Jordan (vasakul) ja Scottie Pippen kenasti läbi saanud, kuid omal ajal põhjustas Pippeni pirakas peenis Jordanile kõvasti meelehärmi.Foto: JONATHAN DANIEL
Kõmu
20. aprill 2020, 09:05

Madonna eelistas Michael Jordanile pirakama peenisega meeskonnakaaslast

Michael Jordani ja Scottie Pippeni suhted Chicago Bullsis on ikka ja jälle kõneks võetud - olid nad semud, kes said hästi läbi ka väljaspool korvpalliplatsi, või olid nad rivaalid, kes tegelikult teineteist silmaotsaski ei kannatanud? Bullsi toonane abitreener Johhy Bach on lisanud intrigeerivasse teemasse veelgi pikantset vürtsi.

Nimelt oli Jordan soovinud igal võimalikul moel Pippeniga võistelda, kusjuures võitjaks pidi jääma ikka tema. "Ta väitis isegi seda, et tal on suuremad käed, kuigi see nii ei olnud," meenutas Bach.

Ent lisaks sellele, et Pippeni käed olid suuremad kui Jordanil, oli tal ka vägevam meheau.

"Scottie oli sealt alt poolt ikka tõeliselt õnnistatud," ütles Bach. "Ja see tappis Michaeli. Kuhu me ka läksime, igal pool olid tüdrukud, kes just Pippenit ootasid."

"Ükskord olime Los Angeleses ja Madonna korjas Pippeni peale oma limusiini, kus oli vann ja muud mugavused. Michael hõikas veel Madonnale, et tema suudaks teda paremini rahuldada, kuid Madonna vastas selle peale, et selleks pole võimalustki," pajatas Bach.