Anna Tšernova Balil.Foto: Anna Tšernova Instagram
Kõmu
20. aprill 2020, 10:53

Vallatu koroonavangistus: kuu aega Bali saarelt paljastavaid pilte postitanud kiiruisutajad toimetati viimaks koju tagasi

Venemaa kiiruisutajad Anna Tšernova ja Jelena Sohrjakova otsustasid 22. märtsil sõita puhkusereisile Bali saarele. Et koroonapandeemia oli parajasti üha enam hoogu kogumas, venis nende algselt pooleteisenädalasena planeeritud puhkus aga pea kuu aja pikkuseks. Eelmisel nädalal toimetati sportlased ja veel sadakond saarel koroonavangistuses olnud venelast viimaks kodumaale tagasi.

Tšernova ja Sohrjakova ise on oma seiklusega kõigele vaatamata rahul ning Balilt sotsiaalmeediasse rohkelt paljastavaid pilte postitanud naistel jagub kogemust kirjeldades rohkelt kiirdusõnu.

 
 
 
View this post on Instagram

🌊🌊🌊

A post shared by Elena Sokhryakova (@sohryakovalena) on

"Kuigi teadsime viimaseid arenguid, ei soovinud me oma puhkusest loobuda ja otsustasime ikkagi minna - juba see fakt on lahe," teatas Tšernova. "Muidugi oli ka keeruline, sest meile saadeti pidevalt igasuguseid negatiivseid uudiseid. Olime murelikud, kuid uskusime, et lendame kaugele ja leiame paiga, kus saab probleemideta lõõgastuda."

 
 
 
View this post on Instagram

БАЛИ🌴 Тот факт, что мы, всвязи с последними обстоятельствами, не отказались от своего отпуска и решили идти до конца... уже очень круто 🤩 • поверьте это было достаточно сложно, нам каждодневно присылали разные негативные новости, 📑😒мы переживали, боялись, но верили, что мы все-таки улетим и без «приключений» доберёмся до нашего места релакса🌴🧘‍♀! • Каждая по отдельности заслуживает отдыха и нам необходим был этот отпуск... Что-то мне подсказывает, что он будет оочень жарким🔥, насыщенным на положительные эмоции💃✨интересным, запоминающимся☝😄👑 • Начнём же...

A post shared by Анна Чернова|спорт| (@annachernova92) on

Kodumaal oldi piigade pärast aga tõsises mures ning Venemaa kiiruisuliit otsis võimalusi, et nad kiiremas korras tagasi tuua. See aga ei õnnestunud ning viimaks said nad naasta Venemaa valitsuse korraldatud evakuatsioonireisiga. Tõsi küll, koju nad kohe ei pääse, vaid peavad kaks nädalat viibima karantiinis Moskva lähedases treeningbaasis.

Sportlaste seiklus Bali päikese all ja sellest postitatud fotod pälvisid ohtralt meelepaha, kuid naistele see korda ei lähe.

"Kõik, kes kirjutasid mulle õelaid asju ja solvasid mind kommentaariumis ja sõnumites ning soovisid, et ma Balil kõduneksin - soovin teile kõike paremat ja tegelege oma asjadega," põrutas Sohrjakova.

 
 
 
View this post on Instagram

☀️☀️☀️🤤

A post shared by Elena Sokhryakova (@sohryakovalena) on

Tšernova ütles omalt poolt, et kui ajad rahunevad, läheks ta kindlasti Balile tagasi. 

"Kuigi olime seal terve kuu, ei näinud me suurt midagi. Ronisime küll vulkaani otsa ja käisime diskol, kuid meil polnud näiteks aega käia templites või võtta osa surfikursustest," kahetses kiiruisutaja.

 
 
 
View this post on Instagram

Спорту дома быть☝️ Сейчас как никогда важно оставаться бодрым и энергичным💪🏻 И в этом нам могут помочь домашние тренировки! В связи с тем, что сейчас большинство находятся в режиме самоизоляции и тренажерные залы закрыты, самое время начать тренироваться дома! 🏚 И тут нам в помощь интернет-магазины! Поэтому я хочу вам порекомендовать очень классный интернет-магазин спортивных товаров proball.ru У них вы найдёте профессиональный спортивный инвентарь, который сделает ваши домашние тренировки более эффективными 💪🏻 У @proballru есть доставка по всей России☝️ Начинайте тренировки уже сейчас! А ещё имеется маленький бонус😊 Переходите по ссылке в моем профиле,вводите промокод pro038 на 5% скидку до 30.04 в дополнение к скидкам на сайте😏 Всем отличных тренировок 💪🏻

A post shared by Анна Чернова|спорт| (@annachernova92) on