Zlatan Ibrahimovic Los Angeles Galaxy särgis.Foto: USA TODAY USPW
Jalgpall
20. aprill 2020, 11:26

Zlatani „motivatsioonikõne“: mul on 300 miljonit ja erasaar ning esimese, kes mulle midagi ütleb, löön maha!

Zlatan Ibrahimovici meeskonnakaaslane Los Angeles Galaxy päevilt Joao Pedro meenutas, kuidas Rootsi äss oli pärast 2018. aasta hooaja viimast mängu peaaegu et arust ära.

Galaxy juhtis Houston Dynamo vastu 2:0, kuid siis lubati endale lüüa kolm väravat ja võeti vastu kaotus. Hooaeg lõpetati 13. kohaga ning kuigi Ibrahimovic oli löönud kokku 22 väravat ja valitud liiga parimaks uustulnukaks, ei valmistanud see talle erilist rõõmu.

„Pärast mängu tahtis ta meiega riietusruumis rääkida,“ meenutas Joao Pedro. „Ta ütles: „Kui tulite siia selleks, et rannal vedeleda või Hollywoodis jalutada, siis nii öelgegi. Mul on kontol 300 miljonit ja mul on erasaar – mul pole seda jama vaja. Esimese, kes mulle midagi ütleb, selle löön maha!““

Samuti meenutas Pedro, et treeningutel oli Ibrahimovicil tavaks öelda: mul on iga päev sünnipäev, söötke pall mulle!

Järgmisel hooajal läks Galaxyl pisut paremini, kui pääseti play-off'i, kus kaotati aga kohe linnarivaalile Los Angeles FC-le. Ibrahimovic pistis hooaja eest taskusse üle seitsme miljoni dollari, lõi 30 väravat ja pühkis USA tolmu jalgadelt ning naasis oma kunagisse koduklubisse AC Milani.

„Olen MLSi kõigi aegade parim mängija, tegelikult mina olengi MLS,“ võttis Ibrahimovic ise oma Galaxy seikluse kokku. „Olen siin teinud imelisi ja täiuslikke asju.“