Paige Spiranac.Foto: Paige Spiranaci Instagram
Kõmu
20. aprill 2020, 14:09

Rinnaka golfikaunitari nukker piigapõli: kutid tulid kohtingule üksnes selleks, et tasuta õpetust saada

Maailma seksikaimaks golfimängijaks tituleeritud Paige Spiranac meenutas oma isiklikus podcast'is, kuidas noormehed käisid temaga kohtamas üksnes selleks, et saada tasuta golfiõpetust.

"Alustasin mõne kutiga vestlust alati lausega, et "Hei, ma mängin golfi!" See pidi minu arvates hästi töötama, kuid kahjuks kasutasid nad mind üksnes selleks, et saada tasuta golfitunde, golfivarustust ja golfipalle," on Spiranac praegugi kurb.

"Nad olid kavalad ja ütlesid, et oi, Paige, lähme teeme golfikohtingu. Viin su kohale ja lööme lihtsalt golfipalli. Mul polnud selle vastu midagi, ütlesin, et see kõlab väga kenasti. Kuid ma polnud nende jaoks midagi muud, kui vaid vahend, et saada paremaks mängijaks. Nii juhtus kogu aeg. Kuid ma tahtsin, et poistele meeldiksin mina ise," rääkis Spiranac.

 
 
 
View this post on Instagram

Selfie first. Making my bed second. Priorities ya know😬 #messyhairdontcare

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

"Üks kutt oli eriti libe sell, ta saatis mulle kogu aeg sõnumeid ja oli kena ja flirtis minuga, kuid ainsad korrad, kui me "kohtingul" käisime, olid siis, kui läksime golfi mängima. Nii ma istusin seal ja õpetasin teda. Kuus kuud ja midagi ei juhtunud! Ja siis sain ma teada, et tal on tegelikult oma tüdruksõber olemas!

Nii juhtus kogu aeg ja ma ei õppinud oma vigadest, sest uskusin, et see ongi minu võimalus, ma meeldin kuttidele, sest ma mängin golfi. Kuid siis sain ma lõpuks aru, et nii ei lähe ja ma ei andnud neile enam golfipalle ega jaganud tasuta õpetust!"

 
 
 
View this post on Instagram

Episode 3 of my podcast @playingaroundpodcast is out! I went back and forth on which picture to post for this because well this was a really hard episode for me to talk about. It’s all about my nude picture that has been shared around and is on the internet. I decided to pick this picture because I think people see how I am online with this sexy, fun image that I portray and would assume a nude picture to me is nothing. But there’s a distinct difference, one picture I posted, the other I didn’t give consent to be shared. It was a huge invasion of my privacy and I’ve been harassed and black mailed over it for the past 4 years. I’m now owning the nude picture and I feel so much better to have talked about it! Really hope you give it a listen. You can find the podcast anywhere that you listen to your podcasts😌

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Nüüdseks on Paige Spiranac õnnelikult kihlatud ning jätnud möödaniku selja taha. Golfi mängib ta aga jätkuvalt ega häbene endast tehtud kauneid fotosid ka oma sotsiaalmeedia kanalites jagada.

 
 
 
View this post on Instagram

Guess the course and hole I’m on🤔

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on