Foto: Infinity Ward / Activision
Esport
20. aprill 2020, 17:15

RISTVÕRGU PAHUPOOL: konsooliomanikud põgenevad arvutil „Call of Duty: Warzone'i“ mängivate petturite eest

Pole kahtlustki, et „Call of Duty: Warzone“ on hetkel üks populaarseimatest mängudest. Alles hiljuti anti teada, et battle royale on ligi meelitanud üle 50 miljoni kasutaja. Samuti on Infinity Ward hoolikalt tööd teinud selle nimel, et petturitele ust näidata.

Viimaste andmete kohaselt on mängust igaveseks eemaldatud üle 70 000 inimese, kes on üritanud ebaausate võtete abil võidumaitse suhu saada. Siiski selgub, et sellest ei piisa. Nimelt on PC peale mängivad lurjused tuska tegemas ka konsooliomanikele, vahendab Eurogamer.

„Call of Duty: Warzone'i“ saab mängida ristvõrgus. See tähendab, et nii arvuti, PlayStation 4 kui ka Xbox One'i peal mängivad inimesed saavad samas serveris olles omavahel mõõtu võtta. See on avanud aga ukse petistele.

Viimasel ajal on olukord nähtavasti niivõrd hulluks muutunud, et konsoolide omanikud on ristvõrgus mängimise võimaluse välja lülitanud. Seegi ülesanne pole lihtsamate killast, kuna „Warzone“ ärgitab kasutajaid ristvõrku sees hoidma.

PlayStation 4 peal on ristvõrku võimalik mängusiseselt välja lülitada, Xboxil tuleb selleks aga muuta süsteemi enda seadeid ning selgi juhul pole tulemus garanteeritud. PC-kasutajate puhul peab ristvõrgu võimalus olema aktiveeritud, vastasel juhul nad mängida ei saa.

Inimeste huvi „Call of Duty: Warzone'i“ vastu on ääretult suur. Nüüd peavad arendajad varasemast veelgi rohkem rõhku pöörama petturite leidmisele. Vastasel juhul ei pruugi teos edu laineharjale kauaks sõitma jääda.