Xbox Series X sisemusFoto: Microsoft
Esport
21. aprill 2020, 17:26

SAHINAD: Microsoft paljastab maikuus veel ühe uue, ent odavama Xboxi

Koroonaviiruse levik on visanud kaika kodaratesse uue põlvkonna mängukonsoolidele, seda vähemalt turundusplaane silmas pidades. Sellele on aidanud kaasa ka erinevate mänguürituste tühistamised, eesotsas suvise E3 messiga. Sellest tulenevalt võime juba maikuus kuulda uusi uudiseid.

Just seda lubavad värsked sahinad, vahendab Windows Central. Kuuldavasti paljastatakse ohtralt infot möödunud aasta lõpus välja kuulutatud Xbox Series X kohta. Samas ei pruugi see jääda ainsaks Microsofti mängumasinaks, millest juttu tuleb. 

Nimelt on pikalt ringi liikunud jutud, et ülivõimsa Series X kõrval tuuakse turule ka odavam mängumasin, mis hetkel kannab koodnime Lockhart. Tegemist on 4 teraflopise konsooliga, mis peaks hakkama täitma Xbox One X poolt tühjaks jäetavat kohta. Väidetavalt on Microsoft peatanud praeguse generatsiooni konsooli edasise tootmise ning keskendub järgmise generatsiooni ootuses vanade varude müümisele.

Lisaks sellele võime maikuus näha ka uusi juhtmevabasid kõrvaklappe ning kuulda uudiseid eesootavate mängude kohta. Potentsiaalsed ohvrid võivad olla „Halo Infinite“ ja uus sissekanne „Fable“ seeriasse.