Nolan North (vasakul) ja Troy BakerFoto: https://www.youtube.com/RetroReplay
Esport
22. aprill 2020, 17:03

SÕPRUS LÄBI? Legendaarsed häälnäitlejad Troy Baker ja Nolan North läksid riidu

Arvukatele videomängu- ja animatsioonitegelastele enda hääled kinkinud Nolan Northi ja Troy Bakeri vahelt on läbi jooksnud must kass. Tundub, et kahe mehe omavaheline läbisaamine on saanud saatuslikuks ka nende ühisele veebisarjale „Retro Replay“.

Saate toetajatele saadetud e-mailis märgitakse, et Troy Baker on meeste poolt juhitud saatest lahkunud, vahendab Reddit. Põhjuseks tuuakse Bakeri soov keskenduda uutele väljakutsetele. Üheks selliseks oleks uue kanali loomine, mis keskenduks lugude jutustamisele videomängudes.

Baker ise kommenteeris situatsiooni hiljem otseülekandes, kus ta rääkis, et tema ja Northi vahel ei ole hetkel kõik hästi. Põhjuseks tõi ta erimeelsused „Retro Replay“ tuleviku osas. Olukord olevat muutunud niivõrd halvaks, et Baker otsustas meeste sõpruse päästmiseks sarjast lahkuda. Sellele vaatamata usub Baker, et tema ja Northi vahelised suhted normaliseeruvad tulevikus.

Troy Baker on enim tuntud mängu „The Last of Us“ poolest, kus ta kehastas peategelast Joeli. Nolan Northi populaarseimaks rolliks on Nathan Drake seiklusmängude „Uncharted“ seerias. Sarja neljandas osas kehastas Baker Nolan Northi tegelaskuju vanemat venda Sami.

„Retro Replay“ jätkab Nolan Northi juhtimisel koos erinevate saatekülalistega.