Regina Oja kerkis lõppenud hooajal koos Rene Zahknaga Pokljuka MK-etapil poodiumile, kui segateatesõit lõpetati teise kohaga.Foto: JURE MAKOVEC
Talisport
23. aprill 2020, 20:46

Eesti laskesuusakuninganna Regina Oja jätab erootilised fotosessioonid teistele

Eesti laskesuusanaiskonna liider Regina Oja on andnud pika intervjuu Venemaa portaalile Matš TV, kus lisaks spordile räägiti paljust muustki. Näiteks tunnistas portaali poolt Eesti laskesuusakuningannaks tituleeritud Oja, et talle meeldib kaunis välja näha, kuid võrreldes ala valitsejanna Dorothea Wiereriga pöörab ta sellele siiski vähem tähelepanu.

Pärast viimast MK-etappi Kontiolahtis jäi Regina Oja Soome koroonapakku kuuks ajaks. Lapimaal nautis ta suurepäraseid lumeolusid ja võttis talvest viimast. Tagasi kodulinna Võrru naasis ta alles hiljuti.

"Meil on väike linn ja see on alati tühi," kirjeldas ta praegust elu Võrus. "Sportlasena ma ei liigu niikuinii kohtades, kus on palju inimesi ja kus sa võid endale midagi külge korjata. Paar korda nädalas käin poes ja hangin nii palju kraami, kui siin võimalik on. Nii et minu jaoks on see suhteliselt tavapärane elukorraldus."

Kas ilusalongid ja riidepoed on ka kinni?

Jah, aga suurtes linnades on mõned siiski avatud, ma usun.

Kõrvalt vaadates tundute te inimesena, kellele meeldib enda välimuse eest hoolt kanda.

Tõsi, aga ilmselt mitte nii palju kui Doro [itaallanna Dorothea Wierer - toim]. Kasutan küll kosmeetikat, kuid üldiselt eelistan loomulikkust. Üldiselt hoolitsen enda eest ise ega külasta ilusalonge. Ainsaks erandiks on maniküürisalongid.

Sooviksite te praegugi maniküüri külastada?

Vägagi! See vist ongi minu jaoks praegu ainus keeruline asi, sest siin ei saa kusagil maniküüri teha.

Tunnete te end ilusana?

Tegelikult küll. Aga ma arvan, et kõige tähtsam on see, et sa oleks ise enda jaoks parim sõber. Selleks pole tähtis, milline sa välja näed, vaid see, kuidas sa end sisemiselt tunned, kui sõbralik sa oled ja kui hästi teisi inimesi kohtled. Selles mõttes pean ma ennast ilusaks. Kui me räägime välimusest, siis selle kohta on erinevaid arvamusi. Mis on ühe jaoks ilus, ei pruugi seda olla teise jaoks. Aga loomulikult üritan enda eest hoolitseda.

Olete te mõelnud ka modellikarjäärile?

Seda on minult nii paljud küsinud! Kuid ma ei näe end modellina, ma pole selline inimene. Muidugi võin ma osaleda fotosessioonidel, kuid kindlasti ei teeks ma täsikohaga modellitööd.

Nõustuksite te erootlise fotosessiooniga mõne klantsajakirja jaoks?

Ei. Kuigi selles pole minu arvates midagi halba, aga ma olen teistsugune inimene. Tahan jääda selle suhtes ausaks, mida ma teen ja tunda end selles mugavalt.