Foto: Erki Pärnaku
Esport
24. aprill 2020, 14:54

KARANTIINI MÕJUD: Tommy Cash astub üles arvutimängus „Minecraft“ toimuval muusikafestivalil

Pandeemia tõttu on ära jäänud arvukad muusikaüritused, mistõttu on hakatud otsima alternatiive. Vast ei möödu näiteks päevagi, kui mõni artist teatab, et teeb interneti teel enda elutoas kontserdi. Mõned, kelle jaoks säärane lähenemine igav on, kolivad aga videomängudesse.

Popduo 100 gecs andis hiljuti teada, et korraldavad heategevusliku muusikafestivali Square Garden. Omapäraseks muudab uudise aga asjaolu, et kõnealune sündmus toimub populaarses arvutimängus „Minecraft“. Esinejate nimekirjast võime leida ka tuntud Eesti räppari Tommy Cashi.

Kontsert leiab aset Eesti aja järgi 25. aprillil kell 1 öösel. Üritust saab kogeda nii „koha peal“ (logides mängus sisse vastavasse serverisse) või vaadata otseülekande vahendusel. Infot selle kohta leiab ürituse kodulehelt, mis asub SIIN.


„Minecraftis“ korraldatakse teisigi muusikafestivale. Üheks selliseks vaid päev hiljem, 25. aprillil toimuv Block by Blockwest, mille nimekaimaks esinejaks Vene punkbänd Pussy Riot. 

Samuti on käimas räppar Travis Scotti singli esmaesitlusturnee „Fortnite'i“ videomängus. Selle esimene show osutus ääretult edukaks, meelitades ligi üle 12 miljoni huvilise.