Saarekesega bassein.Foto: Kuvatõmmis videost
Kõmu
26. aprill 2020, 10:30

AINULT 13 MILJONIT! Michael Jordani megahäärber ootab juba kaheksandat aastat ostjat

Kõigi aegade parima korvpalluri austusväärset tiitlit kandev Michael Jordan on juba kaheksa aastat katsunud müüa oma Chicagos asuvat megahäärberit. Paraku pole tõsiste plaandega ostjat seni silmapiirile kerkinud, hoolimata sellest, et võrreldes algse hinnaga on majake ja seda ümbritsevad valdused praegu müügis märgatavalt odavamalt, kui kaheksa aasta eest.

Kui Jordan häärberi müüki pani, soovis ta selle eest saada umbes 26 miljonit eurot, nüüdseks on hind langenud "kõigest" 13 miljoni peale. 

Mida siis selle raha eest saab? Hiiglasliku elumaja üheksa luksusliku magamistoa ja 19 vannitoaga. Klaasist laega söögisaali. Basseini väikese saarega. Tenniseväljaku. Spordihoone koos suure jõusaaliga. Golfirajad. Ja nii edasi.

57aastane korvpallilegend ei müü häärberit seetõttu, et oleks rahahädas - vastupidi, ta teenib oma sponsorlepingutega jätkuvalt rohkem kui NBA tegevmängijad - kuid tal on samasugune eluase koos kõige juurdekuuluvaga ka Utah' osariigis, nii et kaht taolist kolossi omada pole lihtsalt väga mõistlik.

Nii et kes kopikat veeretama ei pea, võiks kauni häärberi ära osta küll!

Number 23 väraval osutab selgelt, kelle majaga on tegemist. Foto: SCOTT OLSON