Mustad masinad on pargitud Los Angelesse.Foto: Floyd Mayweatheri Instagram
Kõmu
26. aprill 2020, 14:41

Rahajõmmist poksija hoiab oma luksusautod rangelt lahus: mustad Los Angeleses, valged Las Vegases

Oma karjääri jooksul rusikaga üle miljardi dollari kokku löönud poksija Floyd Mayweather on ka suur autosõber ning vahel meeldib talle oma kollektsiooniga pisut edvistada. Nüüd on selgunud põnev fakt, et ta on oma masinapargi, mille väärtuseks hinnanguliselt 23 miljonit eurot, teinud pooleks: valged autod asuvad Las Vegases ja mustad Los Angeleses.

Mehel on üks põnev kiiks veel, nimelt on tal kõiki mudeleid (vähemalt) kaks, ning just selleks, et oleks esindatud nii valge kui ka must värv.

Mida põnevat siis Mayweatheri kollektsioonist leida võib? Suure Itaalia autotootjate loomingu austajana omab 43aastane Mayweather näiteks nelja Bugatti Veyronit (väärtus kokku 2 miljonit eurot), samuti Lamborghini Aventadorit (315 000) ja Ferrari 488-t (272 00).

Samuti on Mayweatheri kogus posu Rolls Royce'i autosid, Porschesid, Bentley masinaid ja muid toredaid neljarattalisi sõpru. Korraga saab mees sõita küll vaid ühe autoga, kuid teadmine, et täna sõidan Ferrariga, homme Bugattiga ja ülehomme Roll Royce'iga, maksab ka midagi.

 
 
 
View this post on Instagram

Today, Rolls Royce was the choice.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on