Foto: Naughty Dog / Sucker Punch / Sony
Esport
27. aprill 2020, 20:22

KIVISSE RAIUTUD! „The Last of Us 2“ ja „Ghost of Tsushima“ ilmuvad just nendel kuupäevadel

Kõik PlayStation 4 omanikud on juba pikalt kalendrisse riste tõmmanud ootuses, et saaks mängida tänavusi suurteoseid – „The Last of Us 2“ ja „Ghost of Tsushima“. Nüüd on Sony avaldanud, millal nood teosed meieni jõuavad.

Naughty Dogi poolt arendatavat postapokalüptilist seiklusmärulit on mitmel korral edasi lükatud. Viimane neist leidis aset vaid mõned nädalad tagasi, kui COVID-19 tõttu tulenevad tarneprobleemid 29. maile märgitud ilmumisele kaikaid kodaratesse viskasid.

Toona leiti, et parim otsus on mäng inimesteni toimetada siis, kui situatsioon on natukenegi laabunud. Tundub, et olukord on mängu turule toomiseks küps. „The Last of Us 2“ uueks ilmumiskuupäevaks on 19. juuni. Loodetavasti suudame kõik seniks hoiduda infoleketest, mis hiljaaegu internetti jõudsid.


Algselt 26. juunil poelettidele jõudma pidanud avatud maailmaga samuraimäng „Ghost of Tsushima“ sai samuti uue ilmumiskuupäeva. Sucker Punchi poolt loodud ajaloolise hõnguga teos hakkab PlayStation 4 omanikke nüüdsest rõõmustama 17. juulil.