Fännid ei anna enam Nick Kyrgiosele asu.Foto: PEDRO PARDO
Tennis
28. aprill 2020, 13:55

SÄH SULLE SÕPRA: tennisestaar sattus kolleegi vembu tõttu telefonikõnede laviini alla

Tahad helistada tennisestaar Nick Kyrgiosele ja küsida, kuidas tal läheb, aga ei tea tema numbrit? Pole probleemi, sest "tänu" Kyrgiose semule Stefanos Tsitsipasele teavad seda nüüd kõik huvilised.

Nimelt postitas ATP edetabeli kuues reket Tsitsipas Instagrami foto, kus hoidis käes plakatit numbriga 61406332459 ja sõnumiga "Helistage mulle".

Ning kui sai selgeks, et see number kuulub Kyrgiosele, jagus helistajaid rohkesti. Lausa nii palju, et tennist pidi eile, oma 25. sünnipäeval paluma fännidel selle numbri valimine lõpetada.

"Ma mõistan, saan 25 ja see on suur asi, kuid palun... Saan aru, et Tsitsipas on postitanud mu telefoninumbri Instagrami. Palun ärge helistage mulle! Ma ei saa enam muusikat kuulata, ma ei saa mitte midagi teha. Palun ärge helistage mu numbrile - ma hindaksin seda väga kõrgelt!" anus Kyrgios.

Tsitsipas, va vigurivänt ei jäta aga Kyrgiose kiusamist. Nii postitas ta peagi Instagrami uue foto. Ka sellele oli kirjutatud sama number, kuid all oli uus sõnum: "Ärge helistage Nickile".