Gert KullamäeFoto: Mati Hiis
Korvpall
7. märts 2013, 07:00

Kullamäe: "Ootame, et saaks juba mängida!" (2)

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond pidas viimase mängu ligi kaks nädalat tagasi ning peatreener Gert Kullamäe sõnul on mängunälg tänase Balti liiga esimese veerandfinaalkohtumise eel suur.

"Ootame, et saaks juba mängida! Treenime, püüame sättida harjutusi niimoodi, et mängutunnetus ei kaoks," ütles Kullamäe, kes viib õhtul Riias hoolealused väljakule kohaliku Baronsi vastu.

Pealik tunnistas, et tahtis vahepealseks ajaks saada kas või ühe kontrollmängu, aga see ei õnnestunud.

"Vastast pole lihtne leida, me ei saanud kellegagi kaubale. Igaühel on oma tegemised," tõdes Kullamäe. "Aga meie oma viga – kui oleksime eurosarjas alagrupist edasi pääsenud, poleks mängupõuda tekkinud."

Rock võitis teatavasti Balti liigas vahegrupi, Barons tuli omas seltskonnas Ventspilsi järel teiseks.

Võrreldes hooaja algusega on Läti pealinna klubi oluliselt tugevnenud, värvates vahepeal kolm uut mängijat: varasemalt Riia VEFist tuttava ameeriklase Tyler Caini, tolle kaasmaalasest mängujuhi Jamar Diggsi ja Vilniuse Lietuvos rytases pingipoisiks jäänud leedulase Deividas Dulkyse.

Rock on harjutanud Tartus, minilaagrit ei tehtud. Vahepeal kimbutasid mõnda meest erinevad hädad, aga viimastel päevadel on kõik trennis olnud.

Täna alustab veerandfinaali ka BC Kalev/Cramo, kes võõrustab kell 19 Kalevi hallis Pasvalyse "piimatähti".

Eile alustasid oma duelli Šiauliai – Ventspils, leedulased võitsid kodus 81:78.