Margus Hunt tööhoosFoto: Aaron Doster
NFL ameerika jalgpalli liiga
10. september 2014, 21:59

Eesti enimteeniv sportlane Margus Hunt: suurt raha ei tasu panna endale eesmärgiks (1)

NFLi klubi Cincinnati Bengalsiga mullu nelja hooaja peale 4,5 miljoni dollarilise lepingu sõlminud Margus Hunt rääkis ETV saatele "Pealtnägija" antud intervjuus, et kontrahtis sisalduvad rahanumbrid pole tema jaoks primaarsed.

Kui mullu Bengalsiga kuue aasta peale 40-miljonilise lepingu sõlminud kaitsja Carlos Dunlop avaldas uue kontrahti üle selget rahulolu, siis Hunt taoliste rahanumbrite peale ei mõtle.

"Tuleb olla ettevaatlik selliste asjadega, ei tasu panna seda eesmärgiks," jäi Hunt eestlaslikult tagasihoidlikuks. "See kompensatsioon tuleb nii nagu ta tuleb. Kui oma töö ära teed ja oled selline mängija nagu oled, siis on see [teenistus] ka vastav. Ma ei ürita nendele summadele ja kõigele sellele praegu mõelda."

Ka suuri tulevikuplaane - kui välja arvata järgmise aasta 3. aprillil toimuvad pulmad oma kihlatu Heatheriga - pole Hunt endale seadnud. "Pole kunagi suur planeerija olnud.Läheb nii, kuidas ta läheb - sama moodi tuli ka võimalus jalgpalli mängida. Tuleb lihtsalt võimalusest kinni võtta, ei saa ennast liiga palju kurnata selle peale, et mis tulevikus tuleb ja mis võib saada ja nii edasi. Päev päeva kaupa tuleb minna."