Uudis TV

TV3 VIDEO | Keelatud annetusi on tagasi makstud vaid pisku (5)

LISA KOMMENTAAR

imestaja6. aprill 2016, 23:28
Oskab mulle keegi selgeks teha, mis vahe on lubatud annetusel ja keelatud annetusel. Kerjusele ja Jõulutunnelile raha annetamine on lubatud? Muidugi lubatud. Ärimehe poolt mõnele tulundusühingule või erakonnale tehtav rahaülekanne on lubatud? Muidugi on. Seda on alati tehtud, ainuüksi liikmemaksudest ei elatu isegi kirik mitte. Aga stopp! Mis ühele lubatud, see
teisele keelatud. Tuleb välja, et võimulolevad erakonnad võivad annetusi vastu võtta silmagi pilgutamata. Ja iseennast nad selles ei süüdista. Aga opositsioonierakonnad annetusi vastu võtta ei tohi. Siis on võimuladvik ja tema justiitsministeerium koos prokuratuuriga raha saanul kohe kõrist kinni. Tore võrdse kohtlemise printsiip ja demokraatia meil! Ainult paberil.
7. aprill 2016, 07:28
keelatud on siis kui läheb savisaare toeks,
Eh6. aprill 2016, 20:35
Kuhu need tuleb maksta - kas ämma kilekotti?
6. aprill 2016, 20:15
Kuulsin ka intervjuud, haige värk. Kohtu case-id jne. Siis tuleb joulutunnel, et annetage mingi elutähtsa aparaadi tarbeks. Samal ajal kui maksumaksja raha läheb veskitega võitlemiseks. Siis rõhutatakse, et ametlik palk on kodanikele maru tähtis. Arstiabi on nagunii valgusaastatega mõõtes samaväärne :-). Tehke koostööd!!!!!
ARVAMUS.6. aprill 2016, 20:01
Oleks tegu tavainimese võlaga siis ma arvan,et tal oleks juba seitse nahka maha kistud ja vedeleks kuskil kuuseall. Kuid need pole ju tavainimesed.