Rannajalgpall
17. juuni 2016, 03:25

RANNALIIGA | Kõrgliiga uustulnuk IAFA on hammustamiseks valmis!

Rannajalgpalli Eesti meistrivõistluste eel vastasid kõik kõrgliiga meeskonnad Õhtulehe 10 küsimusele. Loe IAFA tiimi vastuseid.

1. Mis on eesmärk hooajal 2016? Kuna saime võimaluse meistriliigas mängida, siis eesmärk on saada kogemust ning kinnitada oma kohta meistriliigas 2017. aastaks. Oleme realistid ja 5.-6. koht sobib meile ja on debüüdi eesmärk.

2. Milline loom teie meeskonda kõige paremini sümboliseerib ja miks? Me ei ole kunagi mõelnud sellest, aga arvan, et iga loom, mis saaks hammustada

3. Kes ja miks on Eesti parim rannajalgpallur? Roman Minlibaevi, kuna tegemist on kahejalgse tööhobusega, kes on füüsiliselt valmis tegema palju tööd ja üks parim meeskonnamängija Eesti rannajalgpallis.

4. Lõpeta tõsielus juhtunud sündmuse põhjal lause: Läksime Pärnu randa, aga juba meistriliigas.

5. Millist reeglit tahaksite rannajalgpallis muuta? Oleme nendega rahul.

6. Milline teie meeskonna liige on naiste lemmik ja miks? Hooeag näitab. Võib olla paneme sellise hääletuse oma veebilehele ja järgmine kord saame vastata.

7. Kui meeskond võidab, siis preemiaks passib kõige paremini ükskõik mis.

8. Nimeta Eesti meistrivõistluste medalikolmik 2016? Augur, Peugeot, Nõmme.

9. Milline muusikapala on mängu-eelse soojenduse tarbeks kõige paslikum ja miks? Midagi nagu "Beastie Boys – Sabotage", sest see on sama hull nagu meie, kui võtsime meistriliiga kutse vastu!

10. Kui rannajalgpalli poleks olemas, siis mängiks kabet?