Rannajalgpall
17. juuni 2016, 03:32

RANNALIIGA | ValiceCar: me pole kunagi Eesti meistrid olnud...

Rannajalgpalli Eesti meistrivõistluste eel vastasid kõik kõrgliiga meeskonnad Õhtulehe 10 küsimusele. Loe ValiceCari tiimi vastuseid.

1. Mis on eesmärk hooajal 2016? ValiceCar pole kunagi olnud Eesti meister. Anname endast parima, et võidelda antud tiitli eest.

2. Milline loom teie meeskonda kõige paremini sümboliseerib ja miks? Karu, kes talvel magab ja ainult rannajalgpall suudab teda äratada.

3. Kes ja miks on Eesti parim rannajalgpallur? Meile on alati meeldinud Ott Purje ja Rando Rand. Ott, kes on kauaaegne Peugeot meeskonna rünnaku liider ja Rando, kes on suurepärane kaitsja. Peale seda, vaatamata antud tähtsusele oma meeskondadele, on nad väga tagasihoidlikud.

4. Lõpeta tõsielus juhtunud sündmuse põhjal lause: Läksime Pärnu randa, aga randa polegi! See juhtus paar-kolm aastat tagasi, kui Pärnus oli väike suvine üleujutus.

5. Millist reeglit tahaksite rannajalgpallis muuta? Miks mitte sisse viia videokordused, et kohtunike otsused oleksid õiglasemad.

6. Milline teie meeskonna liige on naiste lemmik ja miks? Maitseasi, iga naine leiab midagi.

7. Kui meeskond võidab, siis preemiaks passib kõige paremini hea meelega osaleksime Meistrite liiga turniiril Eesti Rannajalgpalli Liidu kulul.

8. Nimeta Eesti meistrivõistluste medalikolmik 2016? 1. ValiceCar, 2. Nõmme, 3. Peugeot.

9. Milline muusikapala on mängu-eelse soojenduse tarbeks kõige paslikum ja miks? Meid rahuldab ka praegune Rannajalgpalli Liidu muusika valik.

10. Kui rannajalgpalli poleks olemas, siis poleks olemas ka meeskonda ValiceCar.