Kolmas poolaeg | Õhtulehe raadio

KOLMAS POOLAEG | Kas Pehrsson sai ametist lahti vandenõu tõttu? Mis on Martin Reimi eesmärk? Kuidas reformida Meistrite liigat? (4)

LISA KOMMENTAAR

arvaja20. september 2016, 13:31
20 aastat mässatud selle jalkaga ja promotus aha juurde süstitud aga ikka oleme mudaliigas??? äki oleks aeg pohlak välja vahetada??
Blanco16. september 2016, 16:32
Kuulasin ja ootasin, et kas ja millal ükski ajakirjanik küsimuse ka selle nurga alt tõstatab, et kui oligi vandenõu, siis kas selliste jonnipunnide ja ebasportlike, mittepatriootlike mängijate koht ikka oleks jätkuvalt koondises.. hetkel pool saatest veel ees - äkki veel tuleb
kuulaja16. september 2016, 12:59
Ekspressi "tead ma olen neid mänge käinud nii palju vaatamas" ajakirjanik võiks oma ülbe hoiakuga ja selle nasaali alla neelata enne kui eetrisse tuleb. No ei ole raadiohääl ja hoiak, mõni võiks ainult leheveergudele jääda.
loogiline poiss16. september 2016, 10:21
... kamoon, kui rumal saab olla. Loogiline, et keegi ihkas saada peatreeneriks ja kasutas võimalust teise mehe tööd maha teha. Senikaua keerutati soppa ja no näed, saadigi pukki. Käis see vanasti nii, käib ka tulevikus. Manipuleerijate näitemäng. Lihtsameelsed lasevad end ära lollitada.