Margus Hunt (taga) eelmisel nädala vastast maha murdmas. Foto: STREETER LECKA
NFL ameerika jalgpalli liiga
18. september 2016, 23:27

Margus Hunt tegi korraliku mängu, kuid Bengals kaotas suurrivaalile

Ameerika jalgpalliliigas NFL pidas Margus Hunt ja ta koduklubi Cincinnati Bengals hooaja teise mängu. Kuigi eestlane tegi soliidse esituse ning oli positiivselt pildis, kaotas Bengals suurrivaalile Pittsburgh Steelersile 16:24. 

Sarnaselt eelmisele nädalale, kasutas peatreener Marvin Lewis eestlast nii kaitseliini ääres kui keskel ning ta sai ohtralt mänguaega. Esimesel poolajal jäi Hunt silma korra, kui üritas maha murda vastaste söötjat Ben Roethlisbergi, kuid ei suutnud, sest vastaste ründeliini mängija hoidis teda määruste vastaselt kinni. Kohtunikud seda siiski ei märganud, kuid sotsiaalmeedia küll, kus asuti Hunti kiitma ja kaitsma. 

Teisel poolajal ning eriti neljandal veerandil mängis Hunt oma koha välja ning sai kirja 1,5 palliga mängijaga mahavõtmist. (1 tuli üksinda mahavõtmise eest, 0,5 tiimikaaslasega koos). Kuigi midagi muud Hunt ei suutnud teha, kasutati teda väga palju ning jäi silma hea kaitsetööga.

Kahjuks aga Cincinnati kaotas mängu vihmases Pittsburghis 16:24. Bengals suutis saada palliga joostes ainult 39 jardi võrreldes Steelersi 108ga. Samuti oli Cincinnati söötja Andy Dalton enamus mängust päris kehv, kuid viimasel veerandil leidis täpse käe, kuid sellest jäi väheks. 

Hunt ja Bengals mängivad järgmine nädal kodus eelmise aasta võitja Denver Broncose vastu.