Margus HuntFoto: Aaron Doster
NFL ameerika jalgpalli liiga
26. september 2016, 10:39

Margus Hunt hooaja teisest blokeeringust: pressisin end läbi ja tabasin ajastusega täppi!

Ameerika profijalgpalliliigas NFL mängiv Margus Hunt tõdes pärast eilset 17:29 kaotust tiitlikaitsjale Denveri Broncosele klubi koduleheküljele, et meeskond peab rohkem kaitsma.

Hunt paistis taas silma positiivsest küljest, kui blokeeris esimese poolaja lõpus pärast touchdown'i lisapunktilöögi. Ülikoolis blokkidega säranud Hundi jaoks oli tegu juba tänavuse teise säärase sooritusega kolmest mängust. Hooaja avamatšis blokeeris ta New York Jetsi kolmepunktiürituse. 

"Juba (Broncose) esimese väravalöögi ajal saime mina, Carlos (Dunlap) ja teised mehed väga kenasti surve peale ja ma lausa tundsin, kuidas pall mu kätt riivas," rääkis Hunt. Selle löögi blokeerimine eestlasel ei õnnestunud. "Aga me saime aru, et võime neid veelgi enam survestada. Nii et kui lisapunkti aeg kätte jõudis, pressisin end läbi ja tabasin ajastusega täppi."

Kuigi Bengals võitles Broncosega kolm veerandaega kui võrdne võrdsega, läks mäng käest viimasel 15 minutil. Mis juhtus? 

"Me peame rünnakud ära lõpetama. Peame mängujuhti survestama, temani jõudma ning hoidma teda kogu aeg surve all. Ta sai oma mängutunnetuse kätte ning me ei jõudnud temani!" 

Neljapäeval kohtub Bengals Miami Dolphinsi meeskonnaga. Kuidas eelmainitud probleeme nii vähese ajaga lahendada? 

"Peame pead maas hoidma ja keskenduma. Sellistel kohtumistel peame vastastele keskenduma ja terve nädala vaimselt töötama, sest see on lühike nädal - me ei saa füüsilist kuidagi tõsiselt parandada. Vaimne mäng peab olema hästi tugev ning peame oma kohustusi tõsiselt võtma. See on hea väljakutse ning kindlasti hea mäng!"