Tallinna Selveril täna jõudu ei jagunudFoto: Stanislav Moshkov
Võrkpall
6. november 2016, 23:37

Déjà vu? Punane Täht neelas Tallinna Selveri lootused (1)

Tallinna Selveri võrkpalliklubi eurohooaeg sai valusa põntsu, kui  Meistrite liiga teise eelringi korduskohtumises alistuti võõrsil kindlast 2:0 eduseisust Belgradi Crvena Zvezdale 2:3. Tagatippu kaotati kuldne geim, mis tähendab, et sellest paarist pääseb edasi Serbia klubi.

Tegelikult meenutas kohtumise kulg paljuski eelmisel aastal EMil peetud play-offi kohtumist Eesti ja Serbia vahel. Kuid seekord läks isegi veel valusamalt..

Kui pärast esimest kahte geimi (25:18, 25:22) tundus, et Tallinna klubi mehed võivad rahus juba järgmisele kohtumisele keskenduda, siis kolmandas geimis kadus kontroll ning kaotati 22:25. 

Veel enam laguneti aga neljandas geimis, kui väljakuperemehed võimutsesid suisa 25:11 ning kuigi viiendas geimis näidati punkt-punktimängu, suutsid ka seal serblased rünnakul edukamad olla. 

Mängu protokoll

Edasipääseja otsustas seega kuldne geim ning seal pani Belgradi klubi seisul 8:6 teise mootori sisse ning võideti seegi 15:8. 

Selveri edukaim oli nagu ikka Lincoln Williams 27 punktiga, Oliver Orav lisas 15 ja Mihkel Tanila 10 punkti. Vastaste parim oli 19 punktiga Dušan Stojsavljevic. Vaata statistikat SIIT.

Järgmises ringis kohtub tõlkes Punaseks Täheks kutsutud klubi Türgi hiiu Izmiri Arkasega.