Floyd MayweatherFoto: Christian Petersen
Spordivaria
29. november 2016, 19:07

FOTOUUDIS | SELLE MEHE EGOL POLE PIIRE! Floyd Mayweather uhkeldab 100 miljoni dollarilise tšekiga

Möödunud neljal aastal Forbes'i poolt maailma kõige rikkamaks sportlaseks nimetatud Floyd Mayweatheri egole pole vastast.

Paljude arvates viimase aja parim poksija lõpetas karjääri eelmisel aastal lahinguga Manny Pacquiao vastu, mis tõi Mayweatherile sisse ennekuulmatud 220 miljonit dollarit. Vähemalt. 

Enda arvates maailma parim poksija pani aga sotsiaalmeediasse üles pildi 100 miljoni dollarilisest tšekist, mille teenis just Pacquiao poksimatšist. Ta kirjutas juurde: "Tagumise pingi mehi tuleb armastada, kes on mures mehe pärandi pärast selle asemele, et endale midagi tekitada.

"Mina naeran viimasena. See on üks minu mitmetest tšekkidest, mõnusad 100 miljonit dollarit, mis on kõik veel täielikult olemas. Teie peate aga tööd tegema, mina aga naudin pensionipõlve. Lõpuks loevad mulle Benjamin Franklinid ehk nali on teie kulul. 

Olen raha targasti investeerinud, vabandused neile, kes arvasid, et ma ei oska lugeda, kirjutada ega loendada. Teie kutsute neid käekelladeks, mina ajalisteks tükkideks. Teie jaoks on need paadid, minule jahid. Teie jaks on need majad, minu jaoks villad. Te teete tšarterlende, meie aga omame neid lennukeid."