Spordivaria

Ettepanek Rahvusvahelise Kergejõustikuliidu presidendile: sulgeme vanad rekordiraamatud ja alustame valgelt lehelt (5)

LISA KOMMENTAAR

mmm3. jaanuar 2017, 21:41
Tegelt võiks hoopis muutagi olümpia fookuse sellele, et kes suudab inimest kõige rohkem tuunida ja paremaks muuta. Olümpia on meelelahutus, keda huvitab, kas sportlased on seal puhtad. Hulga huvitavam oleks ju vaadata, kuidas igasugused üliinimlikud võistlevad. Lisaks soodustaks see ka teaduse arengut.
Ja...3. jaanuar 2017, 17:52
... rekordeid saab püstitada ainult ja ainult rahvusvahelistel võistlustel kus esimesed kümme annavad dopinguproovi. Või ainult Teemantliiga etapil ja tiitlivõistlustel. Igasugused imekohad jäävad ära.
jep3. jaanuar 2017, 21:31
Mis kasu sellest on kui kümme esimest proovi annavad. Kahel neist on dopingained lubatud "haiguse" raviks. Kaks on dopingu jälgedest taastunud. Neli kasutavad veel keelamata dopingaineid. Ja kaks kasutavad sellisel kujul, et ei osata otsida.
Lax3. jaanuar 2017, 15:29
Et siis kustutaks veel viimasedki ausad rekordid ära ja alustaks puhtalt lehelt, kus kõik võrdselt patused? See oleks vist ainus toimiv lahendus, homme on uued ained ja tehnoloogiad ning peab muidu tõesti hakkama iga paari aasta tagant uut raamatut tegema.
JJ3. jaanuar 2017, 13:28
Ja 10 aasta pärast sulgeme uuesti ja alustame jälle uuelt lehelt. Jne.