Kristjan KangurFoto: Varese
Korvpall
10. jaanuar 2017, 21:17

Kanguri hea partii aitas Varesel lõpetada pika kaotuste jada

Kristjan Kanguri koduklubi Varese alistas täna korvpalli Meistrite liiga alagrupimängus võõral väljakul Poola klubi Radomi Rosa tulemusega 74:61 (41:44).

Pingilt alustanud Kangur teenis mänguaega 22 ja pool minutit ning tõi selle ajaga 8 punkti (kahesed 1/4, kolmesed 2/4). Seejuures tabas ta mõlemad kolmepunktivisked just viimasel veerandajal. Lisaks võttis Kangur maha 7 lauapalli, tegi ühe vaheltlõike ja kaks viga.

Tabeliseisu silmas pidades too võit Vareset suurt ei aita, sest alagrupist pääsevad edasi neli paremat ning kõikide gruppide võrdluses ka neli paremat viienda koha meeskonda. Varese aga jagab koos tänase vastasega C-alagrupis kaht viimast kohta. Mõlemal on tabelis kolm võitu ja üheksa kaotust.

Korvpalli Meistrite liiga C-alagrupi tabeliseis.

Küll aga oli tänane üleolek Varese meeskonnale psühholoogiliselt tähtis, sest lõpetas kõikide sarjade peale kestnud seitsemängulise kaotuste seeria.

Enne tänast tundis Varese viimati võidurõõmu 11. detsembril, kui Itaalia meistrivõistlustel alistati Reggiana meeskond. Muide, Reggiana noortesatsi kuulub rammumehe Tarmo Miti poeg Arnold.