Doping

ROK võttis kolmelt dopingupatuselt Pekingi olümpiakulla (9)

LISA KOMMENTAAR

!!!13. jaanuar 2017, 13:06
Neil aegub teise astme kuritegu 5 aastaga, esimese stme, s,o, raske aga 10 aastaga. Kas ei peaks lõpuks aeguma ka dopingujuhus? Ma arvan millegipärast, et kordusanalüüsi saaks teha ka märksa kiiremini, kui pooltosina, kümmekonna või isegi paarikümne aasta pärast. Mis takistaks seda teha näieks kas või 3-4 aasta jooksul?
Uunu13. jaanuar 2017, 06:48
kas dopinguga tagantjärgi vahele jäämine on hullem, kui krimikuritegu? Kuritegu aegub, dopingutarvitamine mitte?
Kalevi all13. jaanuar 2017, 00:25
Kuidas on ikkagi ~Smigunni medalite tagastamisega. Pidi selguma mitu kuud tagasi. keegi hoiab vist kusagil asju kalevi all.
ott12. jaanuar 2017, 23:36
pole hullu , dopingukasutaja peab teadma , et kõik kaevatakse ka 10 aastat hiljem välja ja ta valatakse pa...ga üle . Kaugel ei ole ajad kus teiseks jäänud hakkavad "valeesimesi" kohtusse kaebama ... ja õige on .
kes nad peataks?13. jaanuar 2017, 05:53
Peaks olema nii, et dopingu avastamisel võiks selle kui teabe avalikustada aga kuna oldi liiga jobud OM ajal siis medalit ära võtta ei tohi. Medali tagastamine peaks jääma soprtlase otsustada ja peaks seega olema vabatahtlik.
kopik12. jaanuar 2017, 22:32
Dopingukütid peaksid tõepoolest lõpetama oma märatsemise. Teisiti ei oska seda nimetada. Kui nende laboritehnika on praeguseks niipalju arenenud, et analüüside tulemused on absoluutsed ja vaieldamatud, tehku oma analüüse ja võtku medalid kohe ära. Need ained, milliste norm momendil on teadlastelegi ebaselge, jäetagu rahule. Nagu seesama kasvuhormoon, mille molekul keerab end kord ühtpidi, kord teistpidi ja pole kindel, kuipalju kellegi keha seda ainet ENESEKAITSEKS tohutute treeningkoormuste vastu toodab. Või on? Siis olgu igas spordinurgas ASJATUNDJATE selgitused ühe või teise aine või juhtumi suhtes. Sport praegusel kujul on kuritegelik , pehmemalt öeldes, mõttetu. mõttetu
to kopik13. jaanuar 2017, 13:08
Töö ja leib ei tohi otsa saada. Ka neil küttidel on pered toita.
kes nad peataks?12. jaanuar 2017, 20:52
Haige värk! Dopingukütid peaks teadvustama, et kui ei suutnud Pekingi OM ajal süüdlasi vahele võtta siis aastaid hiljem tagantjärele mingite järeltestimistega sahmerdamine ja võitude ümbermängimine peaks olema NO NO NO!
täitsa13. jaanuar 2017, 05:53
Jabur tõesti. Medalid antakse tagant selja järgmistele, kellest vähesed teavad/kuulevad. Sportlase kõige magusam tipphetk on olla OM poodiumil kõigi ees ja saada see medal, mitte tagant järele postiga saadetud lohutusauhind.