Korvpall

ÕHTULEHE VIDEO | Rapla juhendaja Aivar Kuusmaa: tunnen puudust ka sellest mehest, kes siia veel jõudnud pole (3)

LISA KOMMENTAAR

minu arust14. jaanuar 2017, 20:25
oli Kuusmaa täna natuke liiga karm oma meestele hinnangut andes tervikuna. Kui mängu lõpufaasis tehti tõesti lollusi, siis seda, et lihtsalt väsimuse pealt ei saadagi palli korvi ei kaugelt ega lähedalt peaks ju peatreener siiski teadma. Samas on see klubipoolne riski võtmine, et nii pikalt ei suudeta või ei taheta kedagi lisaks tuua. Pole ju normaalne, et nii pikalt peab 6-7 mehega täiskoormusel kestma ja mänge on päris tihedalt, kusagil ei saa jalga sirgeks lasta. Rapla poolehoidjana pean tunnistame, et Kuusmaa tegi täna meestele põhjendamatult liiga oma väljaütlemistega. Äkki oleks võinud ise peeglisse vaadata ja leida sealt mõnda kaotuse põhjust. Kui meestel (kõigil) vise ei lähe, siis oleks ehk targem olnud midagi muud proovida ja ette võtta, kasvõi pooleks minutikski puhanud mees väljakule lasta. Ainus mida nägin et midagi tarka treeneripingilt kahjuks ka ei tulnud.
..14. jaanuar 2017, 11:35
Kas tõesti vajame sellist liigat, kus võitja määrab väljast sisseostetud meeste hulk? Piinlik,et sponsoreeritakse selliseid klubisid!
Hehe14. jaanuar 2017, 13:50
Praegu asi ju sellles, et mehed EI JÕUA enam nii väikse seltskonnaga ja suure koormusega mängida, abi on vaja lihtsalt. Ükskõik millist. Juba see annab tunda, et meeskonna kapten rivist väljas on.