Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 20. jaanuar (11)

LISA KOMMENTAAR

Veevalaja20. jaanuar 2017, 08:15
Su jäärast või kaljukitsest kaaslane on heas tujus ja ka sina tunned end suurepäraselt. See on hea põhjus, et minna välja lõbutsema. Külastage sugulasi või tehke midagi enneolematut ja seda te oskate. Hoia eemale lõvist, skorpionist ja sõnnist.
Kaljukits20. jaanuar 2017, 08:13
Tänased planeediseisud muudavad teid vabameelsemaks, kui tavaliselt. Kipute erinevate inimestega flirtima ning võite kergesti armuda armueksperdist veevalajasse. Vältige alkoholi!
Ambur20. jaanuar 2017, 08:11
Hea päev kui suudad enda ja oma partneri vastu lõpuni aus olla ja avameelselt oma mõtted välja öelda. Kui lähed vassimise teed, võib kõik olla hoopis raskem ning teie suhe võib puruneda. Aga hoida ühepoolset suhet kuhu panustad ainult sina pole mõtet hoida.
Skorpion20. jaanuar 2017, 08:10
Sa ei taha kohe mitte kuidagi olla see, kes ütleb "ei", kuid täna pole sul sellest pääsu. Su kallim või laps nõuab liiga palju ning sa ei saa talle järgi anda. Homme aga avastate, et on võimalik jõuda mõlemaid osapooli rahuldava lahenduseni. Ole täna perekeskne, armuke jäta ootele. Hoia eemale alkoholist ja seksipoest.
Kaalud20. jaanuar 2017, 08:09
Suhtepundar võib hakata lõpuks lahenema. Alati polegi selleks vaja meeletult pingutada, lihtsalt lase asjadel minna nii nagu nad ise lägevad ning varsti võid leida end taas õnnelikuna. Hoia eemale amburist ja kaljukitsest.
Neitsi20. jaanuar 2017, 08:08
Perekondlikud suhted eeldavad praegu suuremat keskendumist ja tähelepanu, mistõttu leia selleks ka veidi enam ajalisi ressursse. Püüa rohkem elu nautida, sest miski ei kesta igavesti kui armukeseks veevalaja.
Lõvi20. jaanuar 2017, 08:07
Kui teil avaneb täna võimalus ootamatult midagi lõbusat ette võtta, siis kasutage kindlasti juhust! See tuleb teie emotsionaalsele tervisele kasuks ja tugevdab sinu hiiresüdant. Hoia eemale alkoholist ja isekast jäärast.
Vähk20. jaanuar 2017, 08:06
Praegu peaksid enam silma peal hoidma oma tervisel, sest Sinu organism on väliste tegurite suhtes tavalisest tundlikum, mistõttu on tervisprobleemid kerged tekkima. Armastuses on praegu hea aeg. Kui oled vaba siis võta elult mida võtta annab. Hoia eemale skorpionist ja jäärast.
Kaksikud20. jaanuar 2017, 08:05
Päev algab sekeldustega, kuid asi laabub õnnelikult. Ülesanne, mille sa endale võtsid, paistab lahendamatuna, kuid ta ei ole seda. Mida täna õpid, sellest on tulevikus suur kasu. Hoia pereskeskset elu, ära vaata kõrvale. Hoia eemale jäärast, lõvist ja kaljukitsest.
Sõnn20. jaanuar 2017, 08:04
Vajad oma ellu ja tunnetesse stimulatsiooni põnevate sündmuste näol. Oled valmis nii flirtimiseks kui ka kakluseks. Üks ei välista teist, kuid kallimaga kakeldes võid rikkuda kireöö ja suhted jäädavalt. Hoia eemale kaljukitsest, neitsist ja amburist.
Jäär20. jaanuar 2017, 08:03
Püüa hoiduda täna konfliktidest, seda eriti just armualastes asjades. Konfliktid on kerged tekkima ning nende lahendamine võib kujuneda üsnagi keerukaks ning lüüa suhtesse märkimisväärse mõra. Hoia perekeskset liini, tühjajutu vestjad jäävad naerualusteks. Hoia eemale lõvist ja neitsist.