Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 17. jaanuar (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad17. jaanuar 2017, 08:36
Täna oled otsustuskindel ja teotahtlik. Huvi pakub kõik uus, mida enda jaoks avastad. Sõbrad loodavad Sinu abile. Lähinädalatel võid arvestada sellega, et võtad tavalisest rohkem külalisi vastu. Hoia eemale hiiresüdamega lõvist ja isekast jäärast.
Veevalaja17. jaanuar 2017, 08:35
Võid takerduda mingitesse mineviku mõjudesse ning see segab sul keskendumast oleviku probleemidele. Ja kui sul seisab ees mõni otsustav samm, siis võid olla kahtleval ja kõhkleval seisukohal. Võta elult mis võtta on ja jaga oma elukogemusi nendele kes seda vajavad.
Kaljukits17. jaanuar 2017, 08:34
Sul ei olnud aimugi, et keegi sinu pereliikmetest pikka viha peab. Kui muud üle ei jää, lase tal omas rasvas küpseda. Kui tunned suhtes raskusi, siis tea, et see on nurkade mahalihvimine tuleb lõpetada. Otsi uus partner aga tegelikult on sinul ta veevalaja näol olemas.
Ambur17. jaanuar 2017, 08:32
Võimalik, et satute mõnele teie jaoks igavale ning ametlikule olemisele. Teeselge peavalu ja ärge piitsutage ennast. Head suhted lastega ja oma armukesega.
Skorpion17. jaanuar 2017, 08:31
Parem hoidu igasuguste pikaajaliste lubaduste andmisest, kuna ei ole üldse kindel kas sa ikka tahad neid täita. Sinu partner või elukaaslane võib sulle mingi käki kokku keerata ja seda teeb ta pidevalt. Hoia eemale amburist ja lõvist.
Kaalud17. jaanuar 2017, 08:30
Ärge laske end provokatsioonidest kaasa kiskuda, seda isegi juhul, kui teema on teie jaoks väga aktuaalne. Säilitage külm närv ja arukus kui sul neid omadusi veel säilinud on. Hoia eemale skorpionist, lõvist ja jäärast.
Neitsi17. jaanuar 2017, 08:28
Sul on täna kalduvus angeda melanhooliasse ja meenutada vanu aegu. Otsi välja vanad albumid või pannakse mängima mõni vana koduvideo. Pühenda aega oma lähedastele või perele nii vabaned kiiremini armueksperdi veevalaja lummusest.
Lõvi17. jaanuar 2017, 08:27
Suhtepundar võib hakata lõpuks lahenema. Alati polegi selleks vaja meeletult pingutada, lihtsalt lase asjadel minna nii nagu nad ise lähevad ning varsti võid leida end taas õnnelikuna kui maandus armueksperdi veevalaja voodis. Hoia eemale jäärast ja kaljukitsest.
Vähk17. jaanuar 2017, 08:26
Teis hakkavad nüüd lõõmama kireleegid. Kui te ei saa oma tahtmist piisavalt kiiresti, kipute korraldama emotsionaalseid ja jõulisi stseene. Ettevaatust jääraga, põletad ennast jäädavalt.
Kaksikud17. jaanuar 2017, 08:25
Kui arvad, et sinu shansid armastust leida on möödas, siis eksid. Ole vapper kasutama igat võimalust mida elu sulle pakub. Praegu on parim aeg võtta elult kõik mis võtta on kui sulle antakse. Ennast peale ära suru.
Sõnn17. jaanuar 2017, 08:24
Planeetide paigutus teeb sind äärmiselt atraktiivseks vastasugupoolele. Sa kipud käituma väljakutsuvalt ning võibolla isegi ebasiivsalt. Ning kui pead pärast oma tegude eest vastutama, siis on sul seda eriti raske taluda. Hoia eemale amburist ja kaljukitsest.
Jäär17. jaanuar 2017, 08:23
Inimsuhted võivad Sulle praegu teataval määral probleeme tekitama hakata, mistõttu peaksid olema väga ettevaatlik oma väljaütlemiste juures. Hea aeg seksiks oma kaasaga.