Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 16. jaanuar (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad16. jaanuar 2017, 08:50
Tunnete täna soovi luua selgust oma suhetesse. Reageerite väga kiiresti ja näitate oma tundeid nüüd rohkem, kui tavaliselt ka teistele välja. Hea päev juhuseksiks. Hoia eemale ravimitest ja alkoholist, mürgituse oht.
Veevalaja16. jaanuar 2017, 08:49
Võid tunda, et vajad vaheldust oma praegusest suhtest. Kui juhuseks pole lahendus, vaid sellest võib tekkida probleeme. Parem veeda aega koos heade sõpradega ning pidutse. Hoia eemale mõtetust ja saamatust lõvist. Armueksperdina oled nõutud iga tund, ole ettevaatlik.
Kaljukits16. jaanuar 2017, 08:47
Oled heas vormis ning usaldad ennast. Seetõttu võid võtta liiga suuri riske või kulutada arutult oma jõuvarusid. Sinu kirglikkus nakatab ka sinu armukest veevalajat ! Ohjeldamatu seks oma armukesega hoiab sind terve ja värske. Sobiv päev mõnusateks kohtumisteks ja külaskäikudeks. Hoia eemale jäärast, lõvist ja skorpionist.
Ambur16. jaanuar 2017, 08:45
Tänane päev võib tuua nii mõnegi üllatuse. Ole selleks valmis. Kui Sind vaevab mõni tõbi, siis on hea aeg alustada raviga, võta tabletti. Täna võib mõni suhteprobleem leida lahenduse. Hea aeg kiirtoidu restoranis kiirseksiks veevalaja või skorpioniga. Viimane levitab haigusi.
Skorpion16. jaanuar 2017, 08:43
Igapäevane rutiin kipub sind väsitama. Peaksid vürtsitama oma elu korraliku kireööga. Merkuur liigub Veenusesse, see muudab sind naudingutele vägagi vastuvõtlikuks. Hoia eemale kangest alkoholist ja hiiresüdamega lõvist.
Kaalud16. jaanuar 2017, 08:41
Tunnetate täna kasvavat konkurentsi ning teis hakkab tekkima soov iga hinna eest oma positsioon säilitada. Võimalik, et peate selle nimel vaeva nägema. Hoia eemale amburist ja jäärast.
Neitsi16. jaanuar 2017, 08:40
Kõik nad tahavad sinu raha. Su lapsed ja su kallim - neil on alati soovid. Tahaksid nuriseda, kuid ära tee seda, parem maksa ära kõik arved. Lähemad päevad peaksid Sinu jaoks taas helgemad olema kui kohtud oma armukese veevalajaga.
Lõvi16. jaanuar 2017, 08:39
Geokosmiline muster toob esile varjatud probleemid. Võimalik, et sul tuleb paljud oma plaanid ja projektid uuesti läbi vaadata. Ka suurte riskide võtmisega tasuks olla tagasihoidlik. Oma hiiresüda vaheta köögikella vastu ja kokka. Alkoholist hoia eemale.
Vähk16. jaanuar 2017, 08:37
Oled energiast tulvil. Sinust hoovab tugevat seksuaalset energiat, mistõttu sinu mõju vastassugupoolele on märkimisväärne. See omakorda võib kaasa tuua kirgliku ja tormilise suhte kui sinust loomulikult asja on. Hoia eemale jäärast ja kaljukitsest sest nemad sulle armu ei anna, saabud koju rahatult.
Kaksikud16. jaanuar 2017, 08:35
Romantilise seikluse jaoks pole täna eriti hea aeg, selleks ei jätku ka raha. Parem tee plaane nädalavahetuseks. Eriti hästi õnnestuvad äriasjad. Tervis võib halveneda kui käid paljajalu. Mine poodi ja osta villased sokid.
Sõnn16. jaanuar 2017, 08:34
Sinu armuasjad peaksid kulgema praegu üsnagi hästi. Kui oled vaba leiad piisavalt üheöösuhteid, kui oled hõivatud siis tunned taas justkui oleksid oma partnerisse armunud. Oht pöördumatult haigestuda. Hoia eemale kaljukitsest.
Jäär16. jaanuar 2017, 08:33
Püüa teha mingeid vahekokkuvõtteid ja mõtle rohkem tuleviku peale! Kui sa paneksid nüüd mõne olulise märgi maha, siis saaks see tulevikus oma perekeskselt üsna suure tõenäosusega ka teoks. Hoia eemale lõvist, vähjast ja neitsist.