Foto: Martin Ahven
Saund
16. jaanuar 2017, 08:31

Täna ilmus Alari Kivisaare debüütsingel "Aeg ei hooli", mida fännid on oodanud juba neli pikka aastat!

ÕHTULEHE GALERII JA VIDEOD | Vaata, kuidas tähistati Kivisaare 50. juubelit Sky Plusi hommikuprogrammi stuudios! (52)

Täna hommikul jõudis lõpuks kätte aeg, kui nägi ilmavalgust Alari Kivisaare hitt "Aeg ei hooli".

Kivisaar viskas seitse päeva vähem kui neli aastat tagasi õhku lubaduse, et kui Sky Plusi pilt saab Facebookis 100 000 like'i, siis annab ta välja loo. Meeldimised on ammu koos, kuid hitt ilmus alles nüüd. See on tehtud koostöös artistiga, kes kannab nime Crius, sõnad on Alari enda sulest.

Õhtuleht sai eksklusiivse võimaluse Sky Plusi hommikuprogrammi stuudios jälgida, kuidas lugu eetrisse läks.

Muide, Alari tähistab täna ka oma poolesajandat sünnipäeva ja sel puhul ootas teda tööl palju üllatusi. Näiteks oli hommikuprogrammi stuudio muudetud diskosaaliks ning stuudiosse viis punane vaip, mis samuti spetsiaalselt tänaseks sinna maha laotatud.

Kui Kivisaar hommikul stuudiosse astus, oli ta väga meeldivalt üllatunud. Iga natukese aja tagant lasid kaassaatejuhid Kirstjan Hirmo ja Maris Järva eetrisse ka telegramme, kus tuntud inimesed erinevatest maailma nurkadest Alarile oma sünnipäevasoovid edastasid.

Head soovid andsid edasi näiteks Anu Saagim, Rain Kelk, Margus Pilt, Piret Järvis, Lauri Laubre, Hendrik Normann, Kertu Jukkum, Kirsti Timmer, Kaidi Klein, Mihkel Mattisen ja palju muid Eesti kuulsusi. Muidugi toodi sünnipäevalapsele stuudiosse ka mitu torti, kodutehtud kartulisalatit ja palju limonaadi, et kurgud kuivama ei hakkaks. Loomulikult ei puudunud ka kingitused - Rauno Märks oli selle pildi, mis pidi neli aastat tagasi 100 000 like'i saama, lõuendile lasknud panna, Õhtuleht viis omalt poolt aga spetsiaalselt Alarile tehtud Õhtulehe esikaane. Sky Plusi programmidirektor Toomas Puna tõi Kivisaarele kingiks aga vinged kuldsed kõrvaklapid.

Kaassaatejuhid kaevasid ajaloo annaalidest välja Kivisaare esimesed raadioreklaamid, mis legendaarsele saatejuhile kõvasti nalja pakkusid. 

Hommikuprogramm veel kestab ja kõik saavad sünnipäevalapsele pea tunnikese kaasa elada. Õhtulehe Facebooki lehelt näete ka videot sellest, mis toimus Sky Plusi eetris hetkel, kui Kivisaare laul mängis.