Sergei Mošnikov (valges vormis) esindas 2016 FC Infonetti, aga soovib uuel hooajal välisklubisse siirduda.Foto: Alar Truu
Jalgpall
16. jaanuar 2017, 16:04

Sergei Mošnikov: tahan uuel hooajal välismaal mängida

2016. aastal FC Infoneti ridades Eesti meistriks tulnud Sergei Mošnikov soovib jätkata karjääri välismaal. Seni Infonetiga harjutanud ja laupäevases treeningmängus Floraga vahetusest sekkunud poolkaitsja täna enam Lasnamäe klubi trennis ei osalenud.

"Muidugi tahan välismaale pääseda, aga eks aeg näitab, kas see õnnestub," sõnas Mošnikov. Poolkaitsja agent Andrei Stepanov lisas: "Hetkeseisuga me Eesti klubide peale ei mõtle, vaid töötame välisklubi leidmisega. Testima läheb Sergei kindlasti."

29aastane Mošnikov lõi mullu Premium liigas Infoneti kasuks 28 mänguga kuus väravat ning teenis pärast Martin Reimi peatreeneriks tõusmist enam kui kaheaastase pausi järel kutse Eesti koondisesse. Mošnikov on platsil käinud kõigis viies seni Reimi käe all peetud matšis ning lõi EM-valikmängus Gibraltariga ka värava.

Senise karjääri jooksul on Mošnikov enne mullust Infonetiga liitumist esindanud FC Flora, Szczecini Pogoni (Poola), Zabrze Gorniki (Poola), Kaisari (Kasahstan) ja Toboli (Kasahstan) värve.