Kelly Sildaru Foto: Teet Malsroos
Talisport
18. jaanuar 2017, 09:55

JÄRJEKORDNE TUNNUSTUS! Kelly Sildaru valiti Aasta Turundustäheks (4)

Marketingi Instituut ja Turundusraadio kuulajad valisid 2016 Aasta Turundustäheks Kelly Sildaru, keda võib julgelt praeguses ekstreemspordimaailmas nimetada üheks suurimaks ja edukaimaks nimeks. 

"Kelly on ehe näide sellest, kuidas oskuslikult persoonibrändi luua ja tänapäevaste vahenditega rahvusvahelist tuntust tekitada," kommenteeris Anu-Mall Naarits. "Spordimaailmas on väga oluline olla tugev nii sportlikes saavutustes kui ka olla avatud jagama end maailmale. Ta on hea eeskuju paljudele noorsportlastele, kes soovivad säravalt orbiidile lennata ning temalt on palju õppida.

 

It's this time of year again @xgames #nextweek #aspen #slopestyle #bigair @starmaneesti @tuuleenergia

A photo posted by Kelly & Henry Sildaru - (@sildaru) on

Kuna spordimaailmas on rahastatus killustunud, on tuntuse tekitamine oluline, et saada ligi suurematele sponsoritele ja toetajatele. Kui oled meediale huvitav ning paistad positiivselt silma, siis oled ka atraktiivsem sponsorite jaoks," lisas Naarits.

Aasta Turundustähte valivad Turundusraadio kuulajad ja kõik teised inimesed internetihääletusel, kuhu seatakse üles kõik aasta jooksul raadio poolt Nädala Turundustähe pälvinud teod, inimesed ja projektid. Sel aastal oli kandidaate, kelle seast valida, 46.

 

Happy New Year!!! #vuokattirinteet #finland🇫🇮 #finallygotsomesnow @feelfinnair @starmaneesti

A photo posted by Kelly & Henry Sildaru - (@sildaru) on

Nädala Turundustähed selgitatakse saatejuhi ja saatekülaliste vahel välja iganädalases Turundusraadio saates, mida saab järelkuulata internetis (http://mi.ee/turundusraadio). Turundusraadio kuulub Marketingi Instituudile ja on ainus turundusteemaline iganädalane raadiosaade Eestis, mida tehakse nii eesti kui inglise keeles.

2013. aastal pälvis Aasta Turundustähe ansambel Winni Puhh, 2014. aastal Lyoness Eesti OÜ ja aasta eest Sepa Jalgpallikeskus.