Frank Elegar Kalev/Cramo särgis. Foto: ARNO SAAR
Korvpall
19. jaanuar 2017, 15:19

Frank Elegar valiti VTB-liiga tähtede mängule, Kalev/Cramo mängumees jäi napilt välja

VTB-liiga kodulehekülg avalikustas tänavuse hooaja tähtede mängu koosseisud ning valitute hulka kuulus ka endine Kalev/Cramo mängumees Frank Elegar. 

11. veebruaril toimuvas kohtumises lähevad vastamisi Venemaa tähtede ja maailma staaride 12-liikmelised koondmeeskonnad. 

Kohalikud tähed:

Dmitri Hvostov (Lokomotiv-Kuban), Ivan Strebkov (Nižni Novgorod), Sergei Bõkov (Avtodor), Jevgeni Voronov (UNICS), Jevgeni Kolesnikov (Avtodor), Alexei Shved (Khimki), Sergei Karasev (Zenit), Sergei Monja (Khimki), Viktor Khrjapa, Andrei Vorontsevitš (both CSKA), Andrei Zubkov (Lokomotiv-Kuban), Petr Gubanov (Nižni Novgorod).

Maailma staarid: 

Stefan Markovic (Zenit), Taylor Rochestie (Lokomotiv-Kuban), Milos Teodosic, Nando De Colo (both CSKA), Janis Blums (VEF), Keith Langford (UNICS), Ryan Broekhoff (Lokomotiv-Kuban), DeAndre Kane (Nizhny Novgorod), Janis Timma (Zenit), Nick Minnerath (Avtodor), Frank Elegar (Jenissei), Artsim Parakhouski (UNICS).

Mängijate valik põhines fännide ja 21 meediaväljaande poolt tehtud valikutes. Piiranguks oli see, et ühes võistkonnas ei tohi olla üle kahe sama meeskonna mängijat. Mõlemas tiimis on võrdselt kuus ees- ja tagaliini pallurit. 

Hääli teenisid ka kaks Kalev/Cramo mängumeest, kui Demonte Harper ja Rain Veideman olid tagamängijate valikus vastavalt üheksas ja 15.