Videointervjuu Signe IlvesegaVideo: Martin Ahven
Auto-Moto uudised
19. jaanuar 2017, 23:16

ÕHTULEHE VIDEO | Triisa elukaaslane Signe uhkest vastuvõtust: see, et nii paljud inimesed meid tervitama tulid, on fenomenaalne

Terve ränga Dakari ralli Eesti meestel Toomas Triisal ja Mart Meerul abis olnud Signe Ilves tunnistab pärast rasket katsumust, et tegemist polnud sugugi lihtsa ettevõtmisega. 

"Kodus on väga hea olla," kirjeldas neiu esimesi siiraid emotsioone pärast lennukilt maha astumist. "Tegelikult mul sees veel kõik väriseb. Päris äge."

Ilvese jaoks oli suur üllatus, et lennujaama oli tervitama tulnud nii suur hulk inimesi. "Sellist vastuvõttu ma küll ei oodanud. Mõtlesin, et ema võib-olla tuleb ja Toomase ema-isa, aga et nii palju inimesed meid tervitama tulid, on fenomenaalne."

Triisa elukaaslane ei salga, et viimased nädalad olid väga rasked. "Tegelikult oli väga kurnav. Tahaks puhkusele nüüd minna! Esimene päev magasime Toomasega vist 12 tundi jutti. Päris väsinud olime."

Hulgaliselt tööd jagus nii Signele kui Mart Meeru kaasale Siretile igapäevaselt korralikult. "Kui Toomas jõudis laagrisse, siis kõigepealt viskas ta meile oma roadbook´i. Meil kulus selle täitmiseks umbes kolm tundi," meenutas Ilves tavalist argipäeva Dakari rallil. 

"Kui oli vaja mingisuguseid varuosasid vahetada või midagi saada mehaanikute käest, siis olime meie need kanalid, kust liikus kogu Dakari info. Ja moraalne tugi ma arvan." 

Vaata videost, mida räägib Ilves rasketest hetkedest ning saa teada, kas neiu sooviks sarnase katsumuse veel kunagi ette võtta.