Roland LessingFoto: Hendrik Osula
Talisport
27. jaanuar 2017, 12:53

POLE PAHA! Roland Lessing teenis laskesuusatamise EMil sprindis 12. koha

Poolas jätkuvatel laskesuusatamise Euroopa meistrivõistlustel peeti täna meeste sprint ning korraliku esituse tegi Roland Lessing. 

38aastane eestlane teenis 10 kilomeetrisel distantsil 12. koha, kui eksis kahe lasketiiru peale korra, kaotades võitjale 50,3 sekundiga.

Siiski ei tasu tänast tulemust liialt üle hinnata, sest EMil ei ole kaasa tegemas laskesuusatamise tõelised tipud. Tänase võitluse võitis Vladimir Ilijev, kes edestas võistluse puhtalt läbinud Alexandr Loginovi (+4,9) ja Krasimir Anevit (+16,7). 

"Meeskond töötas täna väga hästi, suusad olid head ja laskmine ka õnnestus," sõnas Lessing vahetult pärast võistluse lõppu. “"Enesetunne on paari nädala jooksul paremaks läinud ja viimastel päevadel päris hea olnud.
 
Täna läks ka rohkem pihta ja sellest ka kõrgem positsioon. Homme peab lihtsalt pihta saama ja loodame, et füüsis säilib,” muigas vanameister, et laskesuusatamises on ennustamine üks tänamatu töö.
 
Ühtlasi kiitis Lessing ka Poolas toimuvate Euroopa meistrivõistluste korraldustiimi. "Võistlus on väga hästi korraldatud, tõesti tasemel,” kiitis ta. "Ilm soosis ka täna sportlasi – päike paistis."

Teistest eestlastest teenis mõlemas tiiru korra eksinud Martin Remmelg 39. koha (+1.35,9) ning pääses ühtlasi ka jälitussõitu. Johan Talihärm oli 84. (3; +3.06,7) ja Tarvi Sikk 95. (1; +3.36,4).