WRC

VIDEO | Vaata, kuidas Rootsi MM-ralli liider Neuville betooni rammis ja auto lõhkus! (9)

LISA KOMMENTAAR

Stakan K.Butõlkin12. veebruar 2017, 11:04
Ma ei saa aru miks kiiretel meestel stardijärjekorda ei muudeta ühe päeva sees:et erinevatel katsetel oleks erinev stardijärjekord.: see looks j võrdsemad tingimused.
Neville crashist ma aru ei saa: peab ikka peast väga lihtne olema , et sellisel olematul kiirusel seina sõita: piigid all ja nelivedu. Taguots hakkas sügelema ootamatult? Või kaka tuli äkitse püksi?
Oti tänase alguse kohta: pakun et sõidab targalt ja ei riski. Teise koha punktid on vaja ära võtta.Plaan täita. Au ja kuulsus võivad oodata. Mäletate kuid Keke Rosberg ilmameistriks tuli vormelis: 1 etapi võitis vist kui sedagi. Aga tiitli võttis ära ja see jääb ajalukku. Küll need rallivõidud ka tulevad ükskord niikuinii kui kannatust jätkub. Ega nad tulemata jää.
Tegelikult on uskumatu, et Ott uue kaardilugejaga kohe stabiilselt pjedestaalipoisiks saab.
Järveoja näikse olevat väga andekas tüüp.
vana šoffer11. veebruar 2017, 22:55
vana tõde ju, et võitja pole mitte see, kes kiiremini sõidab, vaid see, kes finišisse jõuab
ebaõnn jah.11. veebruar 2017, 22:32
Pauk jalga, tähendab seda, et saan oli süüdi et betoonist läbi ei läinud.
Ants11. veebruar 2017, 20:40
Neuville on tegelikult üks kuradi kiire sõitja. Kahju tema ebaõnnest. Oleks ikka tahtnud näha, kuidas Latvala-Tänak homme oleks tema vastu saanud, ilmselt ei olekski. Aga nüüd pole muud teha- Otile külma närvi ja kurat, võta see võit ära!
tolerast11. veebruar 2017, 23:07
Neuville on kiire ja tema jaoks olid teised kiired vennad tee puhtaks sõitnud. Kui Neuville oleks samalt positsioonilt startinud nagu Ogier näiteks ja lumest teid puhastama, siis ilmselgelt poleks Neuville nii kiire.
mrk11. veebruar 2017, 20:00
Pluss Oti esimese päeva käigukasti probleemid mis röövisid ühel katsel juba 20 sekki
tolerast11. veebruar 2017, 19:39
Tuleb tähele panna MIKS Neuville nii suure eduga oli. Põhjused on, et esiteks on ta kiire ja teiseks olid esimesed tee puhtaks pühkinud.
Kui asi oleks olnud võrdsem nii, et kõik kiiremad mehed oleks saanud "puhastatud" teega sõita, siis sellist edu poleks Neuvillel kindlasti olnud nagu tal nüüd oli.
sedant küll11. veebruar 2017, 20:16
aga nagu ise ütlesid - esiteks on ta kiire.
tolerast11. veebruar 2017, 23:05
Tundub, et tuli mingi targutamise moodi kommentaar.
Vaata. Tänak, Latvala ja Ogier on ka praegusel Sweden rallil KIIRED. Kui saad seda rohkem analüüsida, siis tasavägine võitlus käib ainult nende nelja sõitja vahel.
Aga eile oli stardi järjekord EBAVÕRDNE kolme kiire mehe jaoks, mis soosis kõige rohkem Neuvillet. Kõik nad mainisid, et ei suuda teede puhastajatena kiiremini sõita. Ning Neuville jaoks olid teed juba sobivalt puhtad terve eilne päev, millest ta suutis saavutada korraliku tulemuse kuna teed olid puhtad ja ta on kiire.
Ogier tahtis suuremat protesti teha ka eelmine aasta sellepärast, et peab esimeste startijate seas koristaja olema ja sõita normaalselt ei saa.
Nii, et ära kasuta ainult ühte varianti, et Neuville on lihtsalt kiire. Teed olid puhtaks aetud + tema suutlikkus sõita kiiresti saavutasid selle tulemuse.