Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 19. veebruar (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad19. veebruar 2017, 15:54
Suheted kulgevad täna üldiselt üsna soodsalt, kuid tööalastes asjades peaksid arvestama sellega, et Sinu edukus võib tekitada teistes inimestes kadedust. Püüa jääda rohkem tahaplaanile ning leida aega oma armsamale. Hoia eemale jäärast ja amburist.
Veevalaja19. veebruar 2017, 15:53
Oskad olla sümpaatne kui sa seda ainult soovid. See tõmbab ligi nii sõpru kui ka vaenlasi. Sinult võidakse nõu küsida. Anna seda vastavalt olukorrale. Õhtu veeda oma kaasa või armukese seltsis või veel parem mõlemaga koos.
Kaljukits19. veebruar 2017, 15:51
Kui su veevalajast armukesel on paha tuju, ole kannatlik. Raha kulutades seda probleemi praegu ei lahenda, jäta suured zhestid edaspidiseks. Lõunasöök restoranis ei teeks küll paha.
Ambur19. veebruar 2017, 15:50
Sinu elus on täna tõeline segadus. Keegi ei tea, mida tuleb teha või mis järjekorrras. Vaata, kuidas teised vigu teevad ja püüa neid jõudumööda vältida. Hoia eemale neitsist ja kaladest. Oht ennast vigastada.
Skorpion19. veebruar 2017, 15:49
Kui arvad, et sinu shansid armastust leida on möödas, siis eksid. Ole vapper kasutama igat võimalust mida elu sulle pakub. Praegu on parim aeg võtta elult kõik mis võtta on. Ja täna on sul võtta palju. Hoia eemale luuletajast kaljukitsest ja hiiresüdamega lõvist.
Kaalud19. veebruar 2017, 15:47
Tee rohkem sporti. Võta vaba aega ja tee midagi lõbusat. Ära mõtle sellele, mida sul pole, aga tahaksid. Mõtle parem sellele, mis sul olemas on.
Neitsi19. veebruar 2017, 15:47
Aeg on seotud võimaliku surveavaldusega, propaganda ja pähemäärimisega. Teised inimesed üritavad sind rohkem mõjutada, mistõttu võid lasta end pehmeks rääkida. Või oled siis mingi ajuvaba reklaami ohver.
Lõvi19. veebruar 2017, 15:46
Püüa hoiduda täna konfliktidest, seda eriti just armualastes asjades. Konfliktid on kerged tekkima ning nende lahendamine võib kujuneda üsnagi keerukaks ning lüüa suhtesse märkimisväärse mõra. Tarbi vähem alkoholi ja ära valeta. Hoia eemale jäärast ja amburist.
Vähk19. veebruar 2017, 15:45
Tähed soosivad sinu rahaliigutamisi. Täna võid saada mõne asja päris odavalt kätte, kuna lihtsalt oled õigel ajal õiges kohas. NB! Sõprade käest ei tohiks täna midagi osta! Neid peaksid rohkem valima.
Kaksikud19. veebruar 2017, 15:44
Kui tunned, et pead suhte oma kallimaga viima uuele tasandile, on selleks täna hea päev. Sinu partner on seda sammu ammu oodanud ning teie armastus puhkeb uuesti kirglikult lõkkele kui oma eluviise muudad. Hoia eemale hiiresüdamega lõvist, isekast jäärast ja luuletajast kaljukitsest.
Sõnn19. veebruar 2017, 15:43
On tõenäoline, et sa plaanid oma praeguse suhte lõpetada. Muutused eraelus aitavad sul üle saada tekkinud rutiinist ning selle käigus võid avastada uusi naudinguallikaid. Hoisa eemale amburist ja kaljukitsest.
Jäär19. veebruar 2017, 15:42
Võimalik, et puutute kokku isikutega, kellel on soov domineerida ja teisi kamandada. Teis tekib soov neile armutult koht kätte näidata. Usalda oma kaasat ja sa saad temale alati toetuda. Kui kaasaks või armukeseks veevalaja siis õhtul ootab ees tormiline voodiele.