Konstantin Vassiljev.Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook
Jalgpall
18. veebruar 2017, 14:06

VIDEO | Kangelane Vassiljev: tahtsime rahvale halva ilmaga hea tuju tekitada

Eesti jalgpallikoondise keskväljamaestro Konstantin Vassiljev, kes aitas koduklubi Jagiellonia suurepärase 5:0 võiduni, pühendas hea tulemuse meeskonna fännidele. 

"Kingime selle võidu neile suurepärastele poolehoidjatele, kes nii ebameeldiva ilmaga staadionile tulid," sõnas Vassiljev mängujärgses intervjuus. "Loodan, et kõik läksid koju hea emotsiooniga."

Kahe tabamuse ja sama paljude väravasöötudega hakkama saanud eestlane tunnistas, et kõige tähtsam oli lõpuks siiski tulemus. "Lõime küll palju väravaid ja näitasime head mängu, kuid kõige tähtsam oli ikkagi võit." 

69. minutil puhkama võetud keskväljamees teatas, et vahe oleks võinud tegelikult veel suuremgi olla. "Meil oli täna väga palju võimalusi, lõime neist viis ära, kuid oleks võinud veel rohkemgi sihile jõuda. Siiski on ka nii palju väravaid korralik tulemus, sest mäng oli juba otsustatud."

Jagiellonia on hetkel Poola kõrgliigas teisel kohal, jäädes liidrist maha ühe silmaga. "Soovime saada nii palju punkte kui võimalik ja eks siis ole näha, mis kohal lõpetame," hindas Vassiljev praegust tabeliseisu. 

Video intervjuust: