Meistrite liiga
21. veebruar 2017, 17:14

EDASI, CARDIFFISSE! | Meistrite liiga stuudios teemaks V.E.R.I. ehk valu, elu, raha, ilu!

Jalgpalli Meistrite liigas jätkatakse täna õhtul mängudega kaheksandikfinaalides. Lõppeesmärgiks Walesi pealinn Cardiff, kus 3. juunil selgub 62. Euroopa jalgpalliklubide meister.

Õhtulehe teises teemakohalises jalgpallistuudios on külaliseks Eesti Ragbiliidu president Ragnar Toompere, kes vaatamata piiramatule armastusele loperguse palli suhtes jälgib aktiivselt ka ümmarguse palliga mängu ja avaldab sel teemal varmalt arvamusi.

Toompere, kes aastaid tagasi ühes Tartus peetud jalgpallimatšis Ott Järvelale enda väljakupoolelt värava lõi, igapäevane sümpaatia kuulub Londoni Chelsea'le, kes tänavu Meistrite liigas ei mängi, ent sarnaneb suure ja rikka omaniku all läbi käidud revolutsioonile täna õhtult vastamisi minevate Manchester City ja Monacoga.

Saates tutvustab Saksamaa jalgpalli spetsialist Indrek Petersoo ka õhtul kolme aasta jooksul kaks finaali kaotanud Madridi Atletico tänast vastast Leverkuseni Bayerit, keda kutsutakse aegajalt ka Neverkuseniks ja/või Loserkuseniks.

Jalgpallistuudiot toetab Optibet, kelle koefitsientidega saab tutvuda siin.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!