Ründaja Jamie Vardy ja Claudio Ranieri.Foto: John Sibley
Jalgpall
25. veebruar 2017, 10:46

Ranieri: minu unistus suri | Mourinho: süüdi on isekad mängijad (2)

Neljapäeval tabas Inglismaa jalgpallimaailma šokk: Leicester City vallandas peatreeneri kohalt Claudio Ranieri ehk mehe, kes kevadel vedas klubi ajaloo esimese Inglismaa meistritiitlini.

"Eile suri mu unistus," proovis Ranieri juhtunut sõnadesse panna. "Pärast eelmise hooaja eufooriat ja Inglismaa meistritiitli võitmist unistasin sellest, et jään Leicesteri, klubisse, mida armastan, alatiseks. Kahjuks ei olnud nii ette nähtud."

Pettunud Ranieri jäi endale omaselt väärikaks ja tänas kõiki klubiga seotud isikuid ja mängijaid, kellega ta ühe aegade vingeima jalgpalliime korda saatis. Küll aga vihastas Leicestser City otsus välja pea terve Inglismaa jalgpallikogukonna.

Jose Mourinho. Foto: PHILIPPE DESMAZES

Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho tunnistas, et on ka ise sarnasesse olukorda sattunud. Konkreetselt Leicesterist rääkides süüdistas Mourinho klubi mängijaid, kes pole sellel hooajal õigetele asjadele keskendunud.

"Ilmselt algas hooaeg tüüpilise isekusega. Inimesed mõtlesid uutest lepingutest, mõeldi klubist lahkumisest, unistati rahast. Inimesed unustasid, kes aitas neil sellise taseme üldse saavutada," arutles ta.