Kalevi mänedžer Kaarel Sibul.Foto: Martin Ahven
Korvpall
6. märts 2017, 10:48

Kalev/Cramo mänedžer: ma ei saa Veidemani ja tema agendi tegutsemisest aru

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond andis oma Facebooki küljel omapoolse kommentaari seoses ühe võtmemängija Rain Veidemani tõenäolise lahkumisega Itaaliasse, Udine klubisse.

Avaldame kommentaari täismahus:

"Korvpalliklubile BC Kalev/Cramo laekus nädalavahetusel Rain Veidemani ja ta agendi soov lõpetada leping Eesti koondislase ja klubi vahel. Välismeedia andmetel on Veideman sõlminud lepingu Itaalia esiliiga klubi Udine APU GSA-ga, kes paikneb esiliiga Idadivisjonis kümnedal kohal. Nii Ida- kui ka Läänedivisjonis on 16 võistkonda ning põhiturniiri lõpuni jääb seitse vooru. Viimases kolmes voorus ollakse tunnistatud suureskoorilisi kaotusi. Itaalia klubi kodulehe andmetel palgati Veideman asendama ameeriklast Allan Rayd, kes vigastuse tõttu peab pidama poolekuulise mängupausi.

Klubi mänedžeri Kaarel Sibula sõnul tuli talle tagamängija otsus väga halva üllatusena. "Ausalt öeldes ei saa ma mängija ja ta agendi tegutsemisest aru. Veideman on nõus ise tasuma kopsaka väljaostusumma, mis pole sugugi väike, kuid jätta klubi ja meeskonnakaaslased raskesse seisu üleminekute tähtaja lõppemisel Eestis, eriti hetkel, kus meil on head võimalused võita nii Balti kui ka Eesti liiga..." jättis Sibul lause lõpetamata.

Meeskonna peatreener Alar Varrak Veidemani lahkumise üle õnnelik polnud. "Jääme päris keerulisse seisu, sest Veideman on viimasel ajal olnud üks meie võtmemängijatest. Loomulikult peame hakkama veidi oma mängu muutma, aga kohe on ukse ees otsustavad mängud Balti liigas ning meie jaoks ka väga olulised VTB Ühisliiga mitmed kodumängud," sõnas Varrak kurval toonil.

Juhul, kui mängija soov lahkuda jääb siiski lõplikuks, soovib BC Kalev/Cramo mängijale edu uues klubis."