Lugejakiri

Kiri | Valimisliidud kahel toolil istujate vastu (6)

LISA KOMMENTAAR

tõdemus28. märts 2017, 10:57
Huvitav on see, et ollakse päri kahe tooli seadusega parlament pluss omavalitsus.Millegi pärast peab SDE nutulaulu näiteks TLV suhtes, kus linnaametnikud ei tohiks olla volikogus. Kus siin see võrdne kohtlemine on? Enne valimisi tundub, et sotsid soovivad meeleheitlikult seda positsiooni tagasi, millest nad vabatahtlikult lähiminevikus TLV-s loobusid ja selleks ei valita vahendeid, milles on eriti tähelepanuväärsed linnapeakandidaadi Vakra soolod linnavalitsuse suunas.
ätt.21. märts 2017, 08:26
See kahe tooli seadus imeti sulepeast välja keskerakonna kukutamiseks Tallinnas.Tegelikkuses omavalitsuste seisukohast pole neist kahel toolil istujatest rohkem kasu kui katuseraha andjatest.
,,,18. märts 2017, 07:35
no las nad istuvad kahel toolil. Üks tool, see mis Toompeal, toob küll külluslikult palka , hüvitusi, hüvesid sisse, aga inimene jääb seal väga tossuks - mõtestatud tööd ei ole, ei osatagi, ei julgetagi tööd teha, vaja vaid olla pildil, et siis jälle austusväärsena valituks saada.Aga kui on teine tool veel, kust hüvesid tilgub, on ikka inimesele hea ja kahekodne pilt virvendab valijate ees.
Vastu ja poolt11. märts 2017, 00:55
ja kuidas need valimisliidud, kuhu see igast asjast täiesti vaba Vabaerakond tormab ikka nii kahe tooli vabad on. Kuisee Talvik nüüd korraga Toompeal ja oma Lahemaal asuvas vallas kandideerib, see kahe tooli seadus just kui ei kehtigi!! Populism, mida meedia hoolega trummeldab. Hurraa!!
..................7. märts 2017, 10:21
Valige sügisel ainult oma ja tuntuid inimesi.Ei ole neid riigikogust vaja valida. Kõik riigikogu liikmed seavad end valimistel üles, Ei .. Neile tuleb koht kätte näidata. Aitab kahel toolil istumisest.
koerukas6. märts 2017, 20:35
kõige hullem asi on kohutav rumalus
uskumatu oli loodava Järva lohevalla vallavanemate ühispöörgumine kõige edukama Koeru valla sundliitmiseks
oma rumaluses ei suudeta mõista , et inimesed keeratakse Järva valla vastu üles - mis inimesed seal küll elavad kes selliseid juhtima valivad? järelikult tuleb raudselt hääletada Järva valla vastu