Lugejakiri

Kiri | Bussijuhtide headusest (4)

LISA KOMMENTAAR

Ants21. märts 2017, 12:29
Selliste lisapeatustega tekib üks jube probleem, nimelt kui peatud kellegi kodutee otsas, siis järgmine klient tahab ka oma kodutee otsas maha saada ja nii hakkab see lumepall veerema ja bussijuht ei saa ka teisele inimesele ära öelda kohe tuleb küsimus, et aga eelmine inimene sai kodutee otsas maha, miks sa mind ei lase ja lõpuks hakkadki iga inimese kodutee otsas maha laskma, olen kogenud seda omal nahal kui sõitsin tallinna ja lohusalu marsuudil, ühe km sees tegin 6 peatust vääna-jõesuu kandis.
ka bussijuht.11. märts 2017, 11:43
Eesti ettevõtjatel oleks ammu aeg lapsekingadest välja astuda.kiire rikastumise aeg on möödas.lugedes jutte Eesti bussidest ja firmadest-pole normaalne.
Hm9. märts 2017, 22:36
Kulla ajakirjanik, bussijuhist on ammu tehtud voorimees, keda kõik väivad vabalt sõimata. Ettevõtjale tähendab iga stopp kütuse lisakulu tema isikliku kasumi arvelt, +veel piduriklotsid jne. sellepärast las reisijad sõimavad bussijuhti, ettevõtja sõimab ka ja teeb trahvi st. jätab olematust palgast veel 15-20% maksmata. Nii käib elu banaani vabariigis kodanikud eestlased. Ka kunagi ammu bussijuht olnu.
maakas24. märts 2017, 17:54
Ma küll pole kohanud bussijuhi sõimamist! Vastupidi. bussijuhti tänatakse. Ja bussijuhid ongi toredad muhedad vastutulelikud. Meie kandis siin lõunas küll.