Scott Marsdenit (keskel) peeti väga andekaks kikkpoksijaks.Foto: Facebook
Spordivaria
15. märts 2017, 16:27

VIDEO | 14aastase kikkpoksija surmas süüdistatakse saamatut kiirabi (3)

Inglismaa meistrivõistlustel osalenud 14aastane kikkpoksija Scott Marsden kukkus matši ajal kokku ja suri kaks päeva hiljem haiglas.

Alaliidu juht Jon Green süüdistas juhtunus kohalikku kiirabi, kus ei suudetud kutsele piisava kiirusega reageerida. Samas jätkus mehel kiidusõnu ringi ääres olnud meedikutele, kes poisi elu eest võitlesid.

"Terve kikkpoksimaailm leinab armastatud ja austatud sportlast," teatas Green. "Palju küsimusi ootavad aga vastust. Olen Scottile ja tema perele võlgu põhjenduse, miks kiirabil nii palju aega läks."

Yorkshire’i kiirabi pealik kinnitas Daily Mailile, et nemad said kõne kell 10.30 ja abi jõudis kohale kell 10.51. "Reageerisime esimesel võimalusel ja kogu meie meeskond töötas selle nimel, et kannatanu saaks parimat abi."

Pealtnägija sõnul tabas Scotti haigushoog, millele kohtunik kiiresti reageeris. Terviserike ei tulnud väidetavalt mõne löögi tagajärjel. Traagikat lisab juhtunule tõik, et poisi isa nägi kõike poksiringi nurgast, kuna just tema oli Scotti treener.