Raheem Sterling versus Ragnar Klavan 31. detsembril. Täna jälle!Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
19. märts 2017, 22:15

NII SEE JUHTUS | Sport 19.03: Klavan peatas City rünnakuid ja Veideman möllas Itaalias (6)

Pühapäevane spordipäev on nagu ikka - äärmiselt tihe ja sündmusterohke. Hulgaliselt mahub päeva talisporti, kuid puudust ei tule ka korvpallist ja jalgpallist, kus meie välismaal pallivad mehed täna võistlustules on. Lisaks on juhtumas veel nii mõndagi intrigeerivat, näiteks selgub Balti liiga võrkpallimeister. Lahendused eelnimetatule, kuid ka paljule muule, leiad just siit Õhtulehe otseblogist. Head kaasaelamist!
22:16
SPORDISÕBER

Nende teadetega tõmbame tänasele otseblogile ka joone alla. Hüva õhtut ja uued uudised taas homme hommikul!

22:15
KORVPALL

Rain Veideman ja Udine GSA alistasid täna Itaalia esiliiga derbi-mängus Trieste 88:70 ning kired lõid rohkem kui lõkkele.

Veideman läks viimasel veerandil püsti aitama meeskonnakaaslast Daniele Mastrangelot. Too oli vastase veast kukkunud Trieste fännide nina ees ning nood lennutasid rõdult kaks pooltäis õlletopsi alla! Üks neist tabas ka Veidemani.

22:14
JALGPALL

Manchester City ja Liverpooli tulise lahingu galerii leiab siit.

(Jason Cairnduff)
21:07
KORVPALL
20:25
KORVPALL

Udine juhib kolmanda veerandi järel juba 69:53! Perioodi alustuseks tabas Rain Veideman kohe kolmese ja see juhatas sisse Udine 10:2 spurdi. Vahepeal kahanes vahe küll 8 silmale, kuid kruviti siis taas 16-le.

19:59
MAN CITY - LIVERPOOL

1:1. Sergio Aguero toob City tagasi mängu ja Liverpooli kaitse käriseb Klavani pealt - argentiinlane jooksis meie mehe lihtsalt üle.

Paeluv mäng! (Reuters/Scanpix)
19:58
KORVPALL

Udine juhib poolajaks 42:34 ehk mõlemad veerandajad lõppesid ühesuguse tulemusega 21:17! Mängujuhi kohal tegutsev Rain Veideman on kogunud 4 punkti (visked 7/2), 4 lauapalli, 3 korvisöötu ja 1 vaheltlõike. 16 mänguminutit on toonud ainult 1 pallikaotuse ja sedagi libedal platsil libisemise tõttu.

Udine on Idadivisjonis 3. kohal asuva Trieste vastu tegutsenud soliidselt ja juhib teenitult. Meeskonnas vaid kaks nädalat olnud Veideman paneb rünnaku kenasti elama, pall liigub korralikult ning erinevalt eelmise nädala kohtumisest on tiimi visketabavus parem. Küll jäi eesti mehel proosalisel põhjusel üks korvisööt kirja saamata - tema antud passi järel tehti kaugviset üritanud Stan Okoyele viga, kuid ükski kolmest vabaviskest ei tabanud! Udine on 13 kolmesest aga tabanud 5 (külalised 8/2) ning tänu sellele ette pääsenudki. Veel võiks Veidemani enda tabavus paraneda, siis oleks praeguse mängupildi juures kõik parimas korras.

19:40
MAN CITY - LIVERPOOL

LIVERPOOL JUHIB! James Milner realiseerib penalti - patustajaks oli Clichy, kel pole midagi vastu vaielda.

19:25
KORVPALL

Itaalia esiliigas lõppes mängu Udine - Trieste esimene veerandaeg, Rain Veideman ja Udine juhivad 21:17. Algviisikusse kuuulunud Eesti koondislane mängis 6 minutit ning kogus selle ajaga 2 punkti, 2 lauapalli ja 1 korvisöödu.

19:19
MAN CITY - LIVERPOOL

Avapoolaeg 0:0, aga võimalusi oli mõlemal poolel.

18:42
JALGPALL


18:31
JALGPALL

Manchester City - Liverpool algas! Klavan 13. korda liigas põhikoosseisus.

18:30
KAHEVÕISTLUS


18:11
JALGPALL


18:01
KAHEVÕISTLUS

Eile Saksamaal Schonachis peetud kahevõistluse hooaja viimasel MK-etapil karjääri parima tulemuse teinud (14. koht) Kristjan Ilves ei suutnud täna samaväärselt esineda ja pidi leppima 43. kohaga.

17:34
JALGPALL


17:30
JALGPALL

Hurraa, Raku põhis!


17:26
VÕRKPALL

Pärnu võitis Balti liiga finaali avageimi Rakvere vastu 25:12.

16:48
SNUUKER

Eesti snuukrimeister Andres Petrov kaotas amatöörmängijatele mõeldud Euroopa meistrivõistluste finaalmatšis šotlasele Chris Tottenile 3:7.

Mehed olid vastakuti olnud juba võistluse algul peetud alagrupiturniiril, kus pingelises 4:3 lahingus jäi lõpuks peale Petrov. Kordades kaalukamas matšis võttis Totten aga revanši. Seitsme frame’i võiduni mängitud finaalis mindi lõunapausile 3:3 viigiseisult, aga õhtune mänguosa oli üksnes šotlase šõu. Totten võitis neli frame’i jutti ning kindlustas sellega EM-tiitli.

16:43
VÕRKPALL

Loe rohkem